Avantaje si Dezavantaje la casa de pariuri sportive 10bet

Avantaje 10bet.com:

avantaje dezavantaje la casa de pariuri 10bet

Un prim avantaj al acestei case de pariuri este, fara doar si poate, oferta bogata. Aceasta cuprinde peste 25 de sporturi, dar nu doar atat.

La 10bet avem una dintre cele mai bogate oferte de pariuri in ceea ce priveste pariurile live, cu peste 60 000 evenimente lunar. De asemenea, aceasta casa de pariuri dispune si de jocuri de cazino, in numar de peste 350. Oferta mai cuprinde casino live, jocuri si sporturi virtuale.

avantaje dezavantaje la casa de pariuri 10bet

Un al doilea avantaj ar fi acela ca aceasta casa de pariuri poate fi accesata nu doar prin intermediul desktopului, ci si prin mobil sau tableta. De aici, accesati pagina m.10bet.com. Nu veti beneficia doar de oferta de pariuri sportive, ci si de cea de cazino.


Profita de 900 RON euro bonus oferit de 10bet pentru a plasa un pariu la aceasta casa!

avantaje dezavantaje la casa de pariuri 10bet

Ca orice alta casa de pariuri care se respecta, 10bet beneficiaza si ea de live chat, adresa de mail la care puteti contacta personalul casei de pariuri in cazul unei nelamuriri sau a unei verificari a varstei (in cazul retragerilor) fiind csd@support.10bet.com. De asemenea, 10bet va pune la dispozitie si un fax, dar si un numar de telefon la care poate fi apelat personalul. Numarul de telefon este 359 32 502 023, in vreme ce numarul de fax este 359 2 492 5718. Puteti apela la orice ora din zi si din noapte. De asemenea, puteti adresa nelamurirea direct pe site, prin alt sistem decat live chat.

Un alt serviciu important prin care casa de pariuri 10bet si-a castigat multi clieti este dispunerea unei interfete in mai multe limbi, printre care si romana.


avantaje dezavantaje la casa de pariuri 10bet

O alta veste buna pentru clientii 10bet este ca aceasta casa de pariuri nu percepe taxe nici la depunere, dar nici la retragere. De asemenea, 10bet pune la dispozitie diverse metode de depunere, printre care cartile de credit VISA si Mastercard, portofelele virtuale Skrill si Neteller, Paysafecard sau transfer bancar. Retragerea se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat depunerea.

Casa de pariuri 10bet intampina insa si doua dezavantaje, care ar putea face diferenta in randul celor mai pretentiosi clienti.

Primul ar fi ca nu dispune de sectiune de poker. Asta fiindca cei de la 10bet au dorit sa se concentreze doar pe pariuri sportive si cazino. Sectiunea de poker nu a fost la 10bet inca de cand casa de pariuri a luat fiinta, in 2003. Oferta bogata de pariuri sportive si cazino compenseaza cu succes insa acest aspect. Pana la urma, 10bet nu este singura casa de pariuri apreciata de utilizatori care nu pune la dispozitie aceasta sectiune de poker.

Al doilea dezavantaj, prezent la majoritatea caselor de pariuri, chiar si la cele care si-au facut un nume pe piata pariurilor, este acela ca nu dispune de transmisiuni live.

Daca facem o balanta intre avantaje si dezavantaje 10bet, observam ca avem nenumarate motive pentru care sa ne facem cont la aceasta casa de pariuri.