Metode depuneri si retrageri casa pariuri 10bet

Metode depuneri si retrageri la casa de pariuri sportive 10bet

Casa de pariuri 10bet este constienta ca unul dintre cele mai importante aspecte pentru ca un utilizator sa aleaga o anumita casa online este cel al depunerilor si retragerilor. Astfel, aceasta beneficiaza de multe metode de depozit, retragerile putand fi facute prin aceeasi metoda prin care s-a facut depunerea.

Cea mai populara metoda de depunere ramane deocamdata cea prin cardul de credit. 10bet va pune la dispozitie depunerea cu VISA sau Mastercard. Pariorilor care depun prin cardul de credit li se va cere sa-si confirme varsta, prin trimiterea unor documente, cum ar fi buletinul de identitate, copia dupa card etc. .

Alte metode depuneri si retrageri casa de pariuri 10bet sunt portofelele virtuale, cm ar fi Skrill sau Neteller. Noi am recomanda Skrill ca metoda de depunere, acest e-wallet reprezentand un mod rapid si sigur de transfer de bani. Pentru a depozita prin Skrill nu aveti nevoie decat de introducerea adresei de mail si parolei folosite la Skrill. In cazul retragerilor prin aceasta modalitate, banii va sosesc mai repede in cont decat daca ati folosi alte metode de retragere.

Profita de 900 RON bonus oferit de 10bet pentru a incerca un pariu!

depuneri si retrageri la casei de pariuri 10bet

O alta metoda de depunere este prin cardul special paysafecard. In cazul acestuia, tot ce trebuie sa faceti pentru o depunere este sa introduceti atat numarul cardului, unul format din 12 cifre, cat si suma pe care doriti sa o depuneti.

Transferul bancar este si el o solutie in cazul in care vreti sa depuneti (si sa retrageti) la casa de pariuri 10bet. Dezavantajul in cazul in care alegeti aceasta metoda este acela ca banii vor sosi in contul casei de pariuri la o zi lucratoare sau chiar doua de la cererea de depunere, suma minima de depus fiind 25 euro, putand exista si un comision, in functie de banca la care aveti cont. Depunerile prin celelalte metode nu percep comsion, timpul tranzactiei este instant, iar suma minima de depus este 10 euro.

In cazul retragerilor, cel mai rapid timp de tranzactie il obtineti, dupa cum am mentionat mai sus, folosind portofelele virtuale Skrill si Neteller. In cazul acestor metode, banii vor sosi in 1-2 zile lucratoare. Daca doriti sa folositi cardul de credit, de la cererea de retragere pana la sosirea banilor in cont vor trece intre 3 si 5 zile lucratoare. In plus, veti fi nevoit sa trimiteti si documentele pentru verificare. Spre deosebire de portofelele virtuale, a caror retragere minima este 10 euro, aici aceasta este de 20 euro.

Trebuie sa asteptati intre 3 si 5 zile lucratoare si in cazul retragerii prin transfer bancar. Retragerea minima creste aici la 50 euro. Puteti folosi si Web Money ca metoda de retragere, suma minima de retras fiind 10 euro, timpul de asteptare fiind 1-3 zile lucratoare. Taxa tranzactiei pentru toate aceste metode este gratuita.