Inregistrare la casa de pariuri sportive 10bet

Procesul de inregistrare la casa de pariuri 10bet este unul simplu, care nu dureaza mai mult de 3 minute. Datele completate de dumneavoastra la inregistrare trebuie sa fie reale, altfel exista riscul (destul de mare) sa vi se blocheze contul. De asemenea, trebuie spus ca 10bet, la fel ca orice alta casa de pariuri, permite inregistrarea unui singur cont pe acelasi IP si de catre acelasi utilizator.

Acestea fiind zise, sa incepem procesul de inregistrare la casa pariuri 10bet.

Cand intrati pe siteul ro.10.bet.com, observati in partea drepta un dreptunghi verde care va indeamna sa va inscrieti.

inregistrare la casa de pariuri 10bet

Apoi vi se va deschide o fereastra pe aceeasi pagina, lucru care, din cate stim noi, nu se mai intalneste la nici o alta casa de pariuri. Acolo trebuie sa va completati detaliile personale (sex, nume, prenume, data nasterii, e-mail, tara, oras, adresa terestra, cod postal, numar telefon mobil). Dupa ce ati completat aceste campuri, in partea dreapta vi se vor cere detaliile contului. Aici trebuie sa completati numele de utilizator, parola, valuta (preferabil euro, dolari sau lire), preferinta formatului afisarii cotelor (mod zecimal, fractional sau american; modul zecimal este folosit in toata Europa, fiind si cel mai usor de inteles).

Profita de 900 RON bonus oferit de 10bet pentru a incerca un pariu!

Daca doriti sa incasati bonusul, unul de 50% pana la 200 euro, 200 lire sau 300 dolari, depinzand de moneda pe care ati ales-o, trebuie sa completati la codul referentului textul FD 100. De mentionat ca numele dumneavoastra de utilizator trebuie sa cuprinda intre 6 si 20 caractere si sa contina doar numere si/sau litere, iar parola sa fie cuprinsa in acelasi interval, sa contina doar numere si/sau litere si sa nu fie identica numelui de utilizator.

Dupa completarea acestor campuri, pentru a termina procesul de inregistrare casa pariuri 10bet trebuie doar sa copiati un cod de securitate de 4 caractere prin care confirmati ca nu sunteti robot, iar ultima casuta va cere sa confirmati ca aveti minim 18 ani si ca ati citit Termenii si Conditiile site-ului 10bet. Apoi dati click pe dreptunghiul Creare Cont.

inregistrare la casa de pariuri 10bet

Felicitari, v-ati inregistrat la casa de pariuri 10bet. Dupa ce terminati procesul de inregistrare, dand click pe Creare Cont, va vor aparea automat metodele de depozit, pentru a depune bani in cont. Aceste metode de depozit, dar si cele de retragere, le gasiti exemplificate in acest articol de pe acest site. Pentru a vedea valoarea depozitului minim, dar si bonusul corespunzator sumei alese de dumneavoasstra, vi se va pune la dispozitie un tabel, pe care il gasiti atunci cand cereti detaliile bonusului de bun-venit.

inregistrare la casa de pariuri 10bet