Primul pariu la casa de pariuri sportive 10bet

Primul pariu la 10bet

primul pariu la casa de pariuri 10bet

Dupa terminarea procesului de inregistrare si dupa efectuarea primului depozit la casa de pariuri 10bet, sunteti gata de a plasa primul pariu. Efectuarea acestui procedeu este destul de simpla. Daca sunteti incepator in ceea ce priveste pariurile online, vom incerca sa explicam cat mai detaliat in acest articol.

Dupa ce intrati pe pagina ro.10bet.com, observati in partea stanga ca este afisata oferta de pariuri, care cuprinde o varietate de sporturi: de la fotbal pana la surfing si chiar si sporturi virtuale, daca doriti. Deasupra ei sunt afisate cele mai importante evenimente care au loc in acea perioada din toate sporturile, in special fotbal.

Nu trebuie decat sa selectati unul din acele sporturi, iar in partea din dreapta vor aparea campionatele/turneele disponibile. Daca doriti sa vedeti doar un campionat/turneu, dati click pe el si va vor aparea toate meciurile disponibile. In caz ca doriti sa vedeti oferta din mai multe campionate/turnee, trebuie sa le bifati, apoi sa apasati butonul de jos, pe care scrie “vezi ligile selectate”.

Profita de 900 RON bonus oferit de 10bet pentru a incerca un pariu!

primul pariu la casa de pariuri 10bet

Pentru a efectua primul pariu la 10bet, selectati unul dintre evenimente. Daca nu doriti sa pariati pe rezultatul final, selectati cifra sau numarul din dreapta acelui eveniment. Acest numar arata optiunile de pariu disponibile in cadrul acelui eveniment. Daca doriti, puteti consulta mai intai statistica ultimelor partide ale oponentilor care urmeaza sa se intalneasca, una care e prezenta langa acel numar.


primul pariu la casa de pariuri 10bet

In cazul in care ati ales sa pariati pe tenis, cum a fost cazul nostru, veti gasi tipuri de pariuri pentru scor corect, handicap asiatic, total game-uri, numarul de seturi, scorul corect al primului set etc. . In cazul handicapului asiatic, vi se cere sa anticipati daca jucatorul plecat cu a doua sansa va acoperi sau nu numarul de gameuri.

Dupa ce ati selectat cota aferenta pariului pe care doriti sa-l plasati, acesta va aparea pe biletul de pariuri, aflat in coltul sus din dreapta. Daca va hotarati sa mai plasati inca unul sau mai mai multe pariuri, reluati procedeul.


Atentie, pe bilet nu merg plasate pariuri pe acelasi eveniment. Dedesubtul selectiilor va apare cota finala, in dreptul ei trebuind sa alegeti miza. Tot acolo va apare si potentialul castig, care se afla inmultind cota cu miza.

primul pariu la casa de pariuri 10bet