Avantaje si dezavantaje la casa de pariuri 888sport

La fiecare casa de pariuri care ne atrage atentia incercam sa evidentiem punctele tari si punctele slabe. Aici vom vom enumera avantaje si dezavantaje 888sport.

Ia acum pariul gratuit in valoare de 10 € oferit de 888Sports !

Bonus Casa de Pariuri 888

Imediat ce intram pe site observam ca oferta lor este destul de generoasa, aceasta continand peste 30 sporturi, de la fotbal pana la surfing sau chiar curse de ogari, insa si activitati non-sportive, cum ar fi prezicerea unui eveniment politic sau chiar a rezultatelor unor dueluri din sfera jocurilor electronice. Atfel, 888sport are cea mai bogata oferta din cate am vazut pana acum privind numarul de sporturi.

Evident, avand un asemenea numar de sporturi, era aproape imposibil ca aceasta casa online sa nu beneficieze de un numar mare de pariuri pe fiecare sport in parte. Astfel, 888sport va permite o gama larga de pariuri pentru fiecare competitie in parte, acestea rivalizand si chiar depasind majoritatea celorlalte case de top.Bonus Casa de Pariuri 888

Un alt avantaj al casei 888sport este numarul mare de modalitati de depunere. Aici enumeram cardul de credit (VISA si Mastercard), portofelele virtuale (Skrill, Neteller), cardul fara obligatii, cum ne place noua sa spunem (paysafecard), transferul bancar sau chiar depunerea prin telefon. Acestea ar fi principalele metode preferate de un utilizator pentru a face o depunere.

Bonus Casa de Pariuri 888

In ceea ce priveste parierea propriu-zisa, trebuie spus ca miza minima pe un bilet este de doar 0.1$. In acest fel, utilizatorii pot alcatui diferite cote finale “bomba”, putand spera la un castig insemnat. O alta veste buna este ca nu exista miza maxima pe bilet, castigul maxim intr-o anumita zi fiind 347 545 euro. Probabil insa ca nu va afecteaza prea mult acest aspect.

In ceea ce priveste pariurile live, acestea sunt destul de multe. Nu doar atat, ci aveti la dispozitie calendarul evenimentelor live, pentru a putea paria in direct pe meciul dumneavoastra preferat. 888sport va pune la dispozitie si diverse statistici apartinand aproape tuturor competitiilor care sunt in oferta acestei case de pariuri.

Multa lume este interesata de lucruri care ies in evidenta la o casa de pariuri, iar unul din ele ar fi bonusurile, ofertele, cadourile etc. Asadar, nu putem sa nu vorbim si despre promotii cand specificam avantajele 888sport. Pe langa cei 10 euro primiti sub forma de freebet la primul pariu plasat avand minim aceasta suma, casa de pariuri beneficiaza si de o multime de promotii care de care mai interesante, majoritatea fiind adresate si romanilor.

Bonus Casa de Pariuri 888

In ceea ce priveste dezavantajele, cel mai mare si probabil singurul major ar fi acela ca live chatul nu este la indemana, trebuind sa accesati butonul “Cahier”, pentru a putea vorbi live cu operatorii 888sport. Dupa aproximativ un minut de asteptare de la selectarea tabului “Cashier”, apare si optiunea de live chat, in cel mai fericit caz. In plus, operatorii nu sunt prea bine pregatiti, in multe cazuri oferind raspunsuri nu foarte concludente sau chiar incheind conversatia din senin. Alternativ, puteti alege sa comunicati problemele printr-un mesaj scris, formularul de completare a lui fiind direct pe site.

Un alt dezavantaj ar fi acela al lipsei bonusului de inregistrare. In schimb avem un freebet de 10 euro care ne asteapta dupa ce am efectuat primul pariu, aspect despre care am vorbit mai sus. Nu stim daca il putem numi dezavantaj, de vreme ce majoritatea caselor de pariuri nu au asa ceva, insa un alt incovenient este ca 888sport nu beneficiaza de live video pentru a transmite diverse meciuri.

Ia acum pariul gratuit in valoare de 10 € oferit de 888Sports !