Depunere si retragere la 888sport

Dupa ce v-ati inregistrat la 888sport, pentru a putea plasa pariuri va trebui sa intocmiti o depunere. Cum se face asta? Nimic mai simplu.

Ia acum pariul gratuit in valoare de 10 € oferit de 888Sports !

Dupa logare, veti vedea un buton mare si negru, intitulat Cashier (Contul meu). Acesta apare in dreapta sus, sub balanta dumneavoastra.

Bonus Casa de Pariuri 888

Selectati acest buton, dupa care va va aparea o fereastra in care puteti efectua un depozit, o retragere, istoricul tranzactiilor sau puteti trimite actele pentru verificarea identitatii. Puteti efectua o depunere folosind cardul de credit VISA sau Mastercard, celebrul portofel virtual Skrill sau mai putin celebrul Neteller.

De asemenea, puteti depune folosind paysafecard, transfer bancar sau puteti chiar solicita o depunere prin telefon. In cazul in care aveti vreo nelamurire, puteti cere ajutorul chiar in acea fereastra, iar o persoana de la live chat va incerca sa va lamureasca. Suma minima de depus este 10€, iar, daca v-ati uitat pe articolul nostru precedent, ati observat ca vi se va acorda un pariu gratuit de 10 euro daca pariati 10 euro pe primul bilet.

Vom prezenta o depunere la 888Sports folosind cardul Skrill

Bonus Casa de Pariuri 888 Bonus Casa de Pariuri 888

Alegeti metoda pentru depunere Skrill si suma pe care o doriti (fig.1). Automat veti fi directat catre acountul dumeavoastra Skrill unde introduceti detaliile de logare(fig.2).

Bonus Casa de Pariuri 888 Bonus Casa de Pariuri 888

Dupa ce ati introdus datele de logare automat se face plata din contul dumeavoadtra de Skrill care contul 888Sports. (fig.3) si veti avea confirmarea platii si detaliile tranzactiei tranzactiei(fig.4).

Retragerea banilor de la 888Sports:

Daca doriti sa efectuati o retragere, o puteti face prin transfer bancar sau prin metoda folosita la efectuarea unei depuneri. Retragerea minima prin transfer bancar este 20$, iar cea direct prin banca (card) este 30$. In schimb, daca vorbim de o retragere prin portofelele virtuale Skrill sau Neteller, retragerea minima este de 3 lire sau echivalentul in moneda aleasa.

Bonus Casa de Pariuri 888

Inaintea unei retrageri insa (poate fi chiar si dupa prima depunere), trebuie sa va verificati identitatea. Puteti face asta tot prin intermediul aceleiasi ferestre in care puteti depune, retrage sau verifica tranzactiile. Acolo puteti trimite un document personal, care sa ateste faptul ca datele dumneavoastra trecute la inregistrare sunt adevarate, dar si ca aveti peste 18 ani.

Bonus Casa de Pariuri 888

Dupa cum probabil stiti, minorii nu au voie sa parieze la casele de pariuri online si, teoretic, nici la cele offline. Trebuie adaugat faptul ca datele voastre personale sunt in deplina siguranta si ca nu vor fi accesate de nicio terta parte.