Deschiderea unui cont la 888sport

Acum, ca am aflat particularitatile siteului 888, suntem hotarati sa ne inregistram. Deschiderea unui cont la 888sport este destul de simpla, procesul durand maxim 3 minute.

Ia acum pariul gratuit in valoare de 10 € oferit de 888Sports !

Imediat ce intrati pe pagina principala, veti vedea in dreapta sus doua butoane pe care scrie “Log In” si “Join Now”. In cazul in care aveti deja un cont, selectati Log In. Daca doriti sa va inregistrati, selectati “Join Now”.

Bonus Casa de Pariuri 888

Ca la oricare casa de pariuri, nici la 888sport nu aveti voie sa va creati doua sau mai multe conturi. In caz contrar, riscul de a fi prins si de a va fi blocate conturile este foarte mare. Asta mai ales ca inaintea unei retrageri vi se va cere sa va verificati identitatea, trimitand o copie a unui act oficial. Deschiderea unui cont la 888sport

Inregistrarea se va face in 3 pasi, fiecare dintre ei durand cel mult un minut. In primul, trebuie sa va completati datele principale, cum ar fi nume si prenume, tara, adresa de mail, data nasterii si sexul, dar si sa confirmati ca ati implinit 18 ani.

Bonus Casa de Pariuri 888

Pasul 2 in deschiderea unui cont la 888sport consta in crearea detaliilor de login. Prin asta se intelege usernameul si parola. In caz ca doriti sa vedeti parola, pentru a fi sigur ca ati scris-o corect, selectati “Show Password”. Pe langa aceste lucruri trebuie sa alegeti o intrebare de securitate, la care veti alege un raspuns.

Bonus Casa de Pariuri 888

In ultimul pas veti fi rugat sa va completati codul postal, orasul si adresa la care locuiti, telefonul mobil, precum sa alegeti si moneda cu care doriti sa depuneti (dolar, euro, lira). Dupa ce selectati butonnul “Next”, contul dumneavoastra va fi creat.

Bonus Casa de Pariuri 888

Dupa ce v-ati inregistrat cu brio, nu trebuie decat sa efectuati o depunere, dupa care puteti alege unul dintre cele peste 30 sporturi pe care vi le ofera 888sport pentru pariere. Aceasta casa de pariuri va intampina si cu un bonus la inregistrare, special creat pentru jucatorii romani. La primii 10 euro pariati, primiti un pariu gratuit de 10 euro.

Bonus Casa de Pariuri 888 Bonus Casa de Pariuri 888