Primul pariu la 888sport

Bonus Casa de Pariuri 888

Dupa ce ne-am inregistrat si am efectuat si prima depunere, este timpul pentru a plasa primul pariu la 888sport.

Ia acum pariul gratuit in valoare de 10 € oferit de 888Sports !

Dupa ce intrati pe pagina, observati in partea stanga o lista de aproximativ 30 sporturi de pe care puteti alege sa pariati. De asemenea, intalniti si asa-zisele “linkuri rapide”, care scot in evidenta cele mai importante competitii, in special din fotbal si tenis. Astfel, nu veti mai fi nevoit sa cautati in lista de sporturi competitia, aceasta fiind disponibila cu un singur click. Tot in acea lista puteti vedea statisticile tuturor competitiilor din majoritatea sporturilor, rezultate live sau calendarul evenimentelor live, termenii si conditiile site-ului, insa va puteti alege si formatul cotelor (decimal, american sau fractional).


Bonus Casa de Pariuri 888

Pentru a plasa un pariu pur si simplu selectati din lista sportul dorit, apoi competita. Veti vedea ca vor aparea toate meciurile din acele zile ale competitiei, fiecare dintre ele avand in dreptul lor un numar, ce reprezinta numarul de optiuni pe care il are acel meci. De asemenea, daca doriti sa vedeti o anumita varianta de pariu pentru toate meciurile acelei competitii, o puteti face selectand un tab de deasupra ofertei.

Dupa ce ati selectat varianta pe care doriti sa o plasati, observati ca aceasta va aparea pe biletul care se afla in partea dreapta sus. Apoi trebuie doar sa completati miza, iar pe bilet vi se va calcula automat potentialul castig. Vestea buna pentru cei ce nu doresc sa riste prea mult sau pentru cei care mai au foarte putini bani in cont este ca miza minima pe bilet este 0.1$. Pentru a plasa pariul dati click pe butonul “Place bet”.

Bonus Casa de Pariuri 888

Recomandat ar fi sa plasati un singur meci pe bilet, mai ales daca sunteti la inceputul activitatii dumneavoastra parioristice. Daca ati ochit insa mai multe partide tentante, la care credeti ca rezultatul pe care aveti de gand sa-l pronosticati va iesi in proportie mai mare de 70%, nimeni nu va impiedica sa plasati mai multe meciuri pe bilet. Singura restrictie este acea de a nu plasa de doua ori un meci pe acelasi bilet. In cazul in care doriti sa va verificati biletele, langa biletul de pariuri (betslip), aveti optiunea “open”. Selectand-o veti vizualiza toate biletele pe care le aveti, care inca nu s-au decis. Trebuie sa tineti cont ca nu aveti voie sa plasati mai mult de 12 meciuri pe un bilet la 888sport.

Pe langa biletele simple si multiple, mai exista si posibilitatea de a alege pariuri tip sistem sau puteti, de asemenea, sa selectati pariurile care sunteti sigur ca vor iesi, iar pe celelalte sa le jucati in tip sistem. Noi va sfatuim insa ca, pentru inceput, sa evitati astfel de experimente. De asemenea, daca doriti sa vedeti ce pariuri ati efectuat pe o perioada neliminata, dedesubtul biletului de pariuri aveti optiunea “betting history”. Cu un simplu click pe ea, veti putea vedea toate pariurile decise sau in joc din luna pe care doriti sa o selectati.

Bonus Casa de Pariuri 888