Depunerea banilor la casa de pariuri bet365

Inregistrarea pe site a fost un prim pas usor. Tot ce mai trebuie sa faceti ca sa porniti in aventura pariurilor si a jocurilor de noroc online, speram noi profitabila, pentru dumneavoastra, este sa initiati prima depunere de bani.

De-indata ce ati devenit membru bet365, va este prezentata fereastra pentru depuneri de bani. Daca ati inchis-o, nicio problema. Ea poate fi accesata in orice moment din coltul dreapta-sus prin butonul Depuneri.

De retinut ca depunerile de bani pentru categoriile de joc ale site-ului (Sport, Pariuri Live, Casino si Poker) nu se intersecteaza decat in cazul Pariurilor Live si al categoriei Sport (pariuri sportive). Spre exemplu nu veti putea sa jucati poker cu banii depusi pentru Pariuri Sportive, aceasta activitate necesitand o depunere separata, dar nu si un cont separat. Sistemul de cont este unic, astfel incat puteti accesa acelasi cont pentru toate produsele bet365.

Optiunile de depunere se gasesc intr-o varietate destul de mare, asa cum e firesc pe astfel de site-uri. Iata o lista complete cu metode de plata acceptate pentru persoanele cu rezidenta in Romania :

Toate optiunile de mai sus sunt gratuite si instante, mai putin ultimele doua, care au diferentele mentionate intre paranteze. Va recomandam trei dintre ele :

Ia acum bonusul de €200 oferit de bet365 la inregistrare!

'; ?>

Alimentarea prin card de credit/debit

Daca optati pentru cea mai populara metoda de depunere, o sa fiti placut surprinsi ca bet365 ofera posibilitatea sa retrageti banii prin aceeasi metoda prin care i-ati depus, spre deosebire de alte case de pariuri la care puteti intampina neplaceri.

Exemplu : Daca ati depus bani prin VISA puteti sa-i retrageti tot prin VISA.

Odata aflati in fata formularului, accesat prin apasarea butonului Depunere din coltul dreapta-sus, alegeti metoda de plata Card Credit/Debit si moneda in care doriti sa pariati. Mai apoi completati datele asa cum sunt trecute pe cardul dumneavoastra. Nu este necesar sa treceti Data Activarii decat in cazul in care aceasta se regaseste pe card. La fel faceti si in cazul Numarului de emitere, acesta fiind specific unor carduri Maestro emise doar in Anglia.

Atentie ! : Sectiunea “Numar Securitate Card” se refera la ultimele 3 cifre din numarul aflat pe spatele cardului. Sub nicio forma nu se refera la PIN-ul cardului, iar acesta nu trebuie divulgat nicaieri in spatiul virtual.

Alimentarea prin Skrill (Moneybookers)

Skrill, sau Moneybookers, cum era cunoscut anterior, este un site de e-commerce care faciliteaza transferul de bani prin intermediul Internetului. Sistemul de plata oferit de acestia si contul aferent de depozitare a banilor ofera o alternativa online, la un pret redus, pentru metodele traditionale de a transfera bani, cum ar fi : Cecul, transferul bancar sau transferul electronic.

Este necesar sa aveti un cont Skrill inainte sa incercati sa depuneti bani prin el pe bet365. Crearea unui cont este la fel de simpla ca la bet365, doar ca trebuie sa va confirmati identitatea daca doriti sa alimentati sume mai mari, de ordinul miilor de dolari. Adica trebuie sa scanati niste documente, precum actul de identitate si sa-l trimiteti la operatorii Skrill sau sa cereti sa va fie trimisa o scrisoare la domiciliu cu un cod , pe care sa-l introduceti pe site ulterior.

Singura metoda de alimentare a contului Skrill, disponibila cetatenilor romani este cea prin transfer bancar si este gratis. Totusi cand retrageti bani veti fi taxati cu suma fixa de 1.80 Euro.

Alimentarea prin paysafecard

Paysafecard este o metoda de plata electronica care a luat nastere in Viena, capitala Austriei, inca din anul 2000. Desi dezvoltarea acestui sistem pe teritoriul Romaniei e destul de avansata, nu foarte multa lume stie de el.

De fapt paysafecardurile sunt niste vouchere care pot fi achizitionate din magazine acreditate, benzinarii sau oficii postale. In functie de dorinta dumneavoastra, ele pot valora 25, 50, 100 sau 300 RON. Dupa ce platiti suma stabilita, un aparat va genera un voucher unde este trecut un cod PIN format din 16 caractere, pe care il veti pastra. De retinut ca se va percepe o taxa de 3% din valoarea voucherului.

Toate site-urile care accepta plata prin paysafecard, inclusiv bet365, ofera posibilitatea de combinare a maxim 10 vouchere. Adica, daca vreti sa depuneti suma de 3000 RON, trebuie sa cumparati 10 vouchere de 300 RON.

Ceea ce diferentiaza paysafecard de celelalte metode de plata este securitatea, intrucat atunci cand optati pentru aceasta varianta, sunteti directionati catre site-ul paysafecard unde tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti PIN-ul si suma pe care o vreti extrasa de pe voucher (restul de credit ramas fiind in continuare valabil). Nu este necesar sa introduceti alte date in afara de PIN, precum nume, adresa, telefon, cont bancar, etc.

Bonus la prima alimentare

Nu uitati ca la prima alimentare beneficiati de un bonus de 100% din valoare sumei depuse, in limita a 200 RON. Deasemenea depozitul si bonusul trebuie rulat de 3 ori pana sa efectuati o retragere.

Iata cum puteti beneficia de el :