Deschidere cont de pariuri online la bet365

Nu cred ca ne-am nascut toti cu tastatura si mouse-ul in brate, desi sunt unii care sunt predispusi sa navigheze site-urile cu o mai mare lejeritate decat altii care, poate, sunt proaspat initiati in increngaturile mediului virtual. De aceea dati-mi voie sa va informez prin acest mic ghid, pentru a elemina orice urma de incertitudine cand decideti ca e momentul sa va creati un cont pe bet365.

Ia acum bonusul de €200 oferit de bet365 la inregistrare!

'; ?>

In general o deschidere de cont, pe orice site, nu doar pe un site de pariuri sau jocuri de noroc, este o operatiune relativ simpla si nu dureaza mai mult de 5 minute, iar bet365 nu face exceptie de la acest aspect.

Inainte sa purcedeti catre creearea contului, e bine de stiut ca veti avea nevoie de o adresa de e-mail pentru inregistrare. Acolo va vor fi trimise mesaje din partea site-ului, informandu-va in privinta castigurilor obtinute sau raspunsuri din partea suportului tehnic in caz ca le veti adresa vreo intrebare.

Pentru inceput asigurati-va ca traducerea site-ului este cea preferata de dumneavoastra, dupa care apasati pe butonul Inscrieti-va/Register (fig. 1), in coltul din dreapta-sus. Odata apasat va veti intalni cu pagina in care trebuie sa introduceti datele personale. De mentionat ca unele campuri sunt marcate cu un asterisc rosu, semnalizand faptul ca este obligatoriu sa completati acele campuri, altfel inregistrarea nu va fi posibila. Este imperativ sa completati formularul cu datele exacte, ca sa nu aveti probleme cu retragerea banilor ulterior, iar unele campuri, precum numele si prenumele nu pot fi modificate dupa inregistrare. Nu uitati sa selectati ora locala a Romaniei (GMT+2) pentru a evita confuziile.

Important : Scrieti numarul de securitate din patru cifre pe o bucata de hartie, in caz ca-l uitati. Acesta va fi solicitat de fiecare data cand faceti o modificare asupra contului dumneavoastra. Folositi o parola mai complexa, care sa contina o combinatie de litere mari si mici, numere si simboluri. De exemplu : Barcelona836$

In ultima sectiune a paginii sunt doua casute care trebuiesc bifate, una obligatoriu, iar cealalta optional. Prima varianta este cea optionala, unde va intreaba daca doriti sa primiti informatii despre pariuri gratuite si promotii pentru produsele bet365 . Va indemn sa bifati si aceasta optiune pentru a fi la curent cu eventualele bonusuri, concursuri si alte promotii din partea site-ului. Nu va faceti griji, nu veti fi bombardat cu SMS-uri pe telefonul mobil sau cu scrisori in cutia postala. Totul se desfasoara prin e-mail. Cea de-a doua casuta este de fapt o asumare a responsabilitati, pe care dumneavoastra, utilizatorul, o luati, bifand aceasta optiune.

Toate prevederile stipulate in regulament, termeni si conditii, politica de confidentialitate si politicile referitoare la verificarea varstei si verificarea identitatii, trebuie si chiar insist sa le cititi in prealabil. Daca alegeti sa sariti peste ele si pe viitor din necunostinta de cauza incalcati vreun articol din regulament, contul dumneavoastra ar putea fi sanctionat ori inchis temporar sau chiar permanent de catre staff-ul bet365 .

Tot ce ramane de facut acuma este sa apasati pe butonul Inscrieti-va si sa treceti la pasul urmator, in care trebuie sa adaugati o optiune de plata si sa va alimentati contul. Daca aveti incertitudini in privinta acestui aspect va rog sa consultati articolul urmator : Depunerea banilor.