Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Sfaturi pentru pariori

Oamenii pariaza pentru o varietate de motive. Unii o fac doar pentru distracţie şi pentru a face un anumit joc mai interesant. Unora le place să parieze pe echipele lor preferate, indiferent de cota anuntata. Alţii, însă, pariaza pe sporturi pentru un motiv simplu: pentru a face bani. Deşi acest segment al populaţiei este cel mai mic, există mulţi care fac bani în mod constant din pariuri. Chiar dacă considerati ca faceti parte din primele două categorii, puteţi afla cum să schimbati modul dvs. de a paria cu succes mai mare.

Sfatul numarul 1 - gestionarea banilor

Acest lucru este fără îndoială cel mai important aspect al pariurilor sportive şi, paradoxal, cele mai neglijat aspect. Primul pas pentru buna gestionare a banilor trebuie să fie limita de pariere, adica sa nu pariati mai mult decat va puteti permite sa pierdeti. Dacă aveţi de gând sa pariati pe sporturi, este important să puneti deoparte o suma de bani, pe care sa nu o depasiti, indiferent daca castigati sau pierdeti. Câştigul de bani din pariuri sportive nu este un sprint. Dacă pariati toti banii Dvs. pe un singur joc şi pierdeti, mult mai probabil veti incerca sa va recuperati pierderile. Dacă va impartiti banii intre mai multe pariuri mai mici, aveti sanse mult mai mari sa faceti profit pe termen lung.

Sfatul numarul 2 - cotele de pariuri

Al doilea cel mai important aspect al pariurilor sportive este cota anuntata de casele de pariuri. Poate fi o diferenta destul de mare intre cotele anuntate pentru acelas joc de diferitele case de pariuri. Când pariati banii Dvs. este foarte important sa alegeti cele mai bune cote pentru ca au o inlfulenta mare asupa sumei castigate.

Sfatul numarul 3 - Niciodată nu pariati sub influenţa alcoolului

Există un motiv bine intemeiat pentru care cazinourile din Las Vegas ofera clientilor lor băuturi gratuite în timp ce acestia joaca, si anume, ei stiu ca sub inlfuneta alcoolului judecata Dvs. nu este la fel de rationala si puteti lua decizii grabite si neintemeiate. Pentru a avea succes in pariuri trebuie sa actionati cu o minte limpede. Dacă ati consumat alcool, este în interesul dumneavoastră să staţi departe de pariuri.

Sfatul numarul 4 - faceti-va temele

Ca parior, aveţi avantajul de a cerceta si de a va informa, casele de pariuri nu au acest avantaj din lipsa timpului de care dispun.
Cel mai bun mod de a câştiga bani din pariuri sportive este sa va alegeti o nisa, urmati-l indeaproape si daca deveniti un expert aveti un avantaj clar asupra caselor de pariuri.

Sfatul numarul 5 - Pariaza la momentul potrivit

Dacă vă place echipa defavorizata din punc de vedere al caselor de pariuri este cel mai bine sa pariati cat mai tarziu posibil, iar daca alegeti echipa favorizata, pariati cat mai repede, de exemplu la inceputul saptamanii.

Există şi alţi factori importanti atunci cand vine vorba de pariuri. Mulţi oameni nu au timp sa studieze lucruri de genul: statistici, analiza de joc, tendinţele echipei, etc. desi aceste informatii va pot ajuta sa castigati bani.

No feedback yet