Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pronosticuri sportive - Darts Premier League

Cum orice parior adevarat cauta intotdeauna ceva nou, ceva ''altfel'', ceva deosebit pe care sa parieze, sporturile mai ''exotice'' au inceput sa ia amploare in ultimii ani si printre pariorii romani. Dintre aceste sporturi, dartsul este unul dintre cele mai jucate, fiind din ce in ce mai popular datorita transmisiunilor televizate si numeroaselor baruri in care poate fi jucat.

Iata favoritii celui mai important turneu din lume, Premier League, precum si cotele oferite de Gamebookers:

1. Phil Taylor- cota 3,25

In varsta de 50 de ani, englezul are un palmares impresionant, din care se pot mentiona cinci titluri in Premier League( ultimul chiar in 2010) si peste alte 50 de victorii in turnee de prim rang din circuitul de darts. Cu o asemenea cariera in spate, Taylor nu poate sa fie altfel decat favorit, iar cota este una nu foarte mare, dar suficient de ''apetisanta'' pentru orice parior.

2. Gary Anderson- 4,00

Scotianul de 40 de ani nu se poate lauda cu nicio victorie in Premier League si cu doar patru victorii in turnee mari, dar este intr-o continua ascensiune in ultimii ani, ajungand acum pe locul patru in lume si anuntandu-se ca viitoarea stea a sportului. Ramane de vazut daca va putea compensa lipsa de experienta la nivel inalt cu entuziasmul si talentul si daca va reusi sa faca surpriza in acest sezon.

3. Adrian Lewis- cota 4,50

Englezul de doar 26 de ani se aseamana destul de mult cu Anderson, nici el neavand un palmares extrem de bogat, dar compensand cu talent si entuziasm. Lewis vine dupa o victorie in Campionatul Mondial de darts, dar in Premier League a reusit cel mai bun rezultat, doar o semifinala, in sezonul 2008.

No feedback yet