Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Predictii - UFC

Adrenalina, suspans, tensiune, violenta si mult, mult neasteptat. Asta aduce circuitul american de lupte UFC, iar pariorii nu puteau sa stea deoparte de acesta. Nici pariorii romani nu fac exceptie, evenimentele din UFC fiind
dintre cele mai populare printre acestia.

De aceea, ne-am gandit sa venim in ajutorul pasionatilor acestui sport si sa va prezentam cele mai importante lupte ale lunilor februarie si martie, precum si cotele oferite de Gamebookers:

1. BJ Penn-Jon Fitch

a destul de dezechilibrata si cu cote mai mult decat atragatoare. Astfel, favoritul Jon Fitch beneficiaza de o cota de 1,55, in ciuda faptului ca are un palmares net superior decat cel al adversarului sau, cu doar trei infrangeri in 28 de lupte si fara infrangere in ultimele cinci. De partea cealalta, Penn are sapte infrangeri in 25 de meciuri si doua in ultimele trei lupte si beneficiaza de o cota de 2,40.

2. Diego Sanchez-Martin Kampmann

Un duel care se anunta mai echilibrat este acela dintre danezul de 28 de ani Kampmann si americanul de 29 de ani Sanchez. Ambii au patru infrangeri in circuit, americanul disputand insa 28 de lupte fata de 21 ale danezului. De asemenea, in ultimele cinci lupte amandoi s-au impus de trei ori si au fost invinsi de doua ori. Cu toate acestea, cotele nu sunt chiar atat de apropiate, Kampmann avand 1,65, in timp ce Diego Sanchez are 2,20.

3. Rashad Evans-Mauricio Rua

Spectacolul este asigurat in aceasta lupta care va avea loc la Abu Dhabi pe 20 martie. Astfel, Mauricio Rua pare favorit, cu o cota de 1,55 la Gamebookers si impresioneaza printr-un stil extrem de agresiv si printr-un palmares deloc de neglijat. De partea cealalta, Rashad Evans are un palmares si mai bogat, cu o singura infrangere in UFC, dar are o varsta mai inaintata decat a adversarului sau si pleaca din postura outsiderului, cu o cota de 2,40.

No feedback yet