Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Predictii fotbal Copa America 2011

Microbistii europeni stiu doar Campionate Mondiale si Campionate Europene. Adevarul este insa ca, acolo unde fotbalul este cel mai romantic si spectaculos, exista inca o competitie plina de orgolii si de spectacol care aduna la startul ei cele mai bune echipe nationale ale Americii de Sud si Centrale. Este vorba de Copa America, competitie care va avea o noua editie incepand cu 2 iulie 2011 si pe care se poate paria in aceste momente la Gamebookers. Sa aruncam o privire pe lista favoritelor si pe cotele la victorie ale acestora:

1. Argentina- 2,25

Putin socant poate pentru unii, brazilienii nu sunt mari favoriti in acest an. In schimb, argentinienii, care vor fi condusi pe teren de Messi si de pe banca de Sergio Batista, se anunta echipa cea mai valoroasa, celestii putand obtine in 2011 un titlu pe care nu l-au mai obtinut din 1993. De altfel, de atunci acestia au mai jucat doar doua finale, in 2004 si 2007, ambele pierdute, ambele in fata dusmanilor de moarte, brazilienii.

2. Brazilia- 2,75

In mod clar, brazilienii nu mai sunt ce au fost, dar asta nu inseamna ca nu se pot inca impune intr-o competitie in care detin nu mai putin de opt titluri, printre care si pe cele din 1997, 1999, 2004 si 2007. In ceea ce priveste lotul actual, acesta nu mai straluceste ca pe vremea lui Romario sau Ronaldo, dar include in continuare nume mari ale fotbalului mondial precum portarul Julio Cesar, fundasii Dani Alves si Lucio sau atacantii Robinho si Pato.

3. Chile- 11,00

Greu de crezut ca cineva poate sa le fure titlul brazilienilor si argentinienilor, dar cu toate acestea echipa chiliana este una interesanta cel putin. Sfertfinalista in 2001 si 2007 la aceasta competitie, calificata in optimi la ultimele mondiale si cu jucatori ca Alexis Sanchez sau Matias Fernandez in lot, actuala nationala a statului Chile pare capabila, cu putin noroc, sa realizeze ceea ce nu a realizat nici macar generatia lui Zamorano si Salas.

4. Uruguay- 11,00

O alta outsidera care arata interesant este echipa Uruguayului, condusa de Oscar Tabarez de pe banca si de Diego Lugano din teren. Ocupanta a unui extrem de surprinzator loc patru la ultimele Mondiale si semifinalista la ultimele trei editii din Copa America, echipa Uruguayului se anunta una extrem de periculoasa, mai ales in cazul in care tridentul ofensiv Forlan-Suarez-Cavani va functiona la parametri inalti.

Gamebookers va asteapta asadar cu cele mai bune cote pe aceasta competitie, dar si pe multe altele.

No feedback yet