Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Analiza unui meci aflat la inceputul sezonului

Stiu ca timing-ul acestui articol nu este chiar cel mai potrivit, avand in vedere ca ne aflam la finalul sezonului in cam toate competitiile importante ale sporturilor pe echipa, dar mai stiu ca exista pariori carora le place sa-si faca temele din timp si care vor ciuli bine urechile la ce urmeaza sa le spunem.

Si urmeaza sa le spunem cam cum se face analiza unui meci aflat la inceputul sezonului, in fotbal, dar si in alte sporturi.

1. Forma. Mai putin importanta decat in alte perioade ale anului, forma unei echipe poate totusi sa spuna multe despre aceasta. Bine, bine, dar in forma in ce meciuri va veti intreba, daca ne aflam la debutul sezonului? Pai in amicale, bineinteles. Chiar daca multi sunt de parere ca amicalele conteaza putin spre deloc si ca acestea nu au nicio miza, acestea de fapt conteaza mult de tot, mai ales in sporturi precum baschetul, acolo unde pre-sezonul este tratat aproape la fel de serios ca si sezonul.

2. Schimbarile. Aici lucrurile stau putin mai complicat si trebuie privite mai departe de superficial. Astfel, un parior neatent poate analiza un meci din prima etapa a campionatului Spaniei si poate miza pe Real Madrid de exemplu doar pentru ca acestia i-au transferat pe Messi, Rooney si alti cinci jucatori de valoare. Nimic mai eronat, tocmai aceste schimbari putand influenta in mod negativ randamentul unei echipe, mai ales la inceput. Astfel, pentru primele etape, este mai intelept ca un parior sa mizeze tocmai pe acele echipe care au operat una, maxim doua schimbari in primul 11 si eventual echipe care nu si-au schimbat antrenorul.

3. Obiectivul. Un factor esential in orice moment al campionatului, dar cu atat mai mult in debutul acestuia, obiectivul este si el o arma cu doua taisuri. Astfel, o echipa care este obisnuita sa se zbata in mediocritate, dar care anunta brusc ca se lupta la titlu are toate sansele sa esueze in primele etape, presiunea venindu-i de hac. Sfatul nostru este tocmai sa alegeti acele echipe cu obiective mai modeste sau eventual care nu si-au fixat niciun obiectiv, acelea fiind de obicei echipele care incep cel mai bine sezoanele.

Nu uitati insa, fie ca pariati la inceputul, la mijlocul sau la sfarsitul sezonului, ca Gamebookers va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte de pe piata.

No feedback yet