Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Predictii baschet Campionatul European feminin

NBA-ul este aproape de final, ultimele meciuri fiind in plina desfasurare la ora scrierii acestui articol, dar pariorii pasionati de baschet nu vor avea niciun moment de respiro, deoarece pe 18 iunie debuteaza Campionatul European feminin, care urmeaza sa fie gazduit de Polonia. Sa vedem care sunt favoritele la obtinerea titlului continental si sa vedem si ce cote ne ofera Gamebookers pe izbanda acestora:

1. Rusia- cota 2,10

Campioana europeana in 2003 si 2007, vicecampioana europeana in 2005 si 2009, vicecampioana mondiala in 2002 si 2006 si medaliata cu bronz la Jocurile Olimpice din 2004 si 2008. Dupa prezentarea unui asemenea palmares, aproape ca nu mai e nevoie sa adaugam ceva pentru ca voi sa intelegeti ca nationala Rusiei, la care evolueaza si o jucatoare din WNBA, Becky Hammon, este mare favorita pentru a obtine un nou titlu continental.

2. Franta- 3,75

Cu un palmares mult mai modest decat al Rusiei, dar cu o crestere extraordinara inregistrata in ultimii ani, nationala Frantei vine in Polonia in calitate de campioana europeana en-titre, titlu obtinut in 2009 in Letonia, chiar dupa o finala impotriva Rusiei. Fara jucatoare in WNBA, dar cu o echipa extrem de sudata, nationala condusa de pe banca de Pierre Vincent poate realiza din nou o surpriza.

3. Spania- 4,50

Ultima pe lista echipelor cu sanse reale la obtinerea titlului in Polonia este o nationala care nu a mai obtinut o medalie de aur importanta din 1993, atunci cand a devenit campioana europeana. De atunci, a mai fost o medalie de bronz la Mondialele de anul trecut, un argint la Europenele din 2007 si patru medalii de bronz la Europenele din 2001, 2003, 2005 si 2009. Ramane de vazut daca nationala iberica va putea sa sparga ghinionul in acest an si sa faca supriza in Polonia.

Nu uitati sa apelati la Gamebookers daca va doriti cele mai bune cote si cele mai avantajoase bonusuri si promotii.

No feedback yet