Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Teorie vs practica in pariuri

Ne pricepem la teorie, dar ne omoara practica. Acesta este unul din lucrurile care ne este reprosat foarte des noua, romanilor sau care se spune foarte des despre noi, alaturi de faptul ca ne pricepem cu totii la fotbal si la politica si ca suntem cu totii smecheri si/sau hoti.

Ce ne facem insa daca afirmatia de mai sus se aplica si in cazul pariurilor sportive? Sau ce ne facem daca dimpotriva suntem foarte buni la practica, dar la teorie scartaim? Si in fond si la urma urmei, cat conteaza in succesul unui pariu teoria si cat practica?

Teoria

Ca sa nu ne pierdem in vorbe goale si fara continut, sa spunem din capul locului ca teoria este baza si ca fara ea nu se prea poate. Cat despre nivelul de teorie pe care trebuie sa-l cunoastem, aici lucrurile sunt putin mai flexibile. Astfel, nu trebuie sa stim toate sistemele de pariere inventate, toate tipurile de pariuri speciale si regulile tuturor sporturilor lumii, de la sah si pana la cricket. Cu siguranta insa ca trebuie sa stim bine de tot regulile catorva sporturi( sau macar a unuia singur) si mai mult ca sigur trebuie sa controlam si din punct de vedere teoretic tipurile de pariuri, strategiile si sistemele pe care le aplicam pentru a incerca sa castigam.

Practica

Daca teoria este baza, practica este continutul. Astfel, putem sa spunem ca aceasta este mai importanta prin procentaj, dar nu este esentiala in atingerea unui nivel de performanta in pariuri. Cu alte cuvinte, putem sa pornim la drum si sa pariem chiar daca nu intelegem foarte bine cum se aplica anumite reguli in mod practic si putem sa invatam din mers. Putem sa castigam doar controland anumite reguli teoretice, dar cu siguranta ca pentru a castiga in mod constant avem nevoie de un echilibru intre teorie si practica, de o egalitate a cunostintelor tehnice si a puterii de aplicare a acestora.

Si ca tot a venit vorba de practica, pentru cei care doresc sa parieze, Gamebookers va sta la dispozitie 24 din 24, 7 din 7.

No feedback yet