Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Necunoscutele in pariurile sportive

Statistici, calcule si analize. Acestea sunt primul pas pe care trebuie sa-l faca orice parior care se respecta inainte de a plasa fie si un singur cent pe un eveniment sportiv sau de orice alta natura. Si cu toate calculele si analizele de pe pamant, lumea pariurilor ramane una plina de mister, de invariabile si de necunoscute.

Iata cateva dintre necunoscutele care pot veni de hac chiar si celui mai priceput parior, chiar si celui mai iscusit statistician:

1. Forma si dispozitia de moment

In ciuda faptului ca de multe ori forma unei echipe poate fi determinata din analiza evolutiei din ultimele meciuri ale acesteia, adevarul adevarat este ca aceasta este foarte inselatoare si fluctuanta. Oricand o echipa care vine dupa un lung sir de victorii poate primi un gol intamplator in primele minute ale unei partide si poate cadea psihic, precum si oricand se poate intampla ca ultima clasata intr-o ierarhie sa aiba o rabufnire de orgoliu si sa manance pamantul in chiar meciul in care te-ai astepta cel mai putin.

2. Erorile umane

Cate pariuri nu v-au fost oare compromise de acel autogol inexplicabil, de acel fault in careu in calitate de ultim aparator, de acel luft al capitanului, de acea gafa incredibila a portarului... Numai ca acestea fac parte din frumusetea jocului si trebuie si ele luate in considerare in analiza dinaintea meciului, tocmai pentru a limita pariurile pe mize uriase pe echipele care merg ''la sigur'' la victorie.

3. Factorii exteriori jocului

Conditia vremii, conditia terenului de joc, un arbitraj potrivnic, toti acesti factori pot influenta un rezultat si pot face un parior sa piarda niste bani pe care se baza. Din nou, ca si la punctul al doilea, acesti factori sunt o necunoscuta care face jocul mai frumos si care nu ar trebui sa impinga un parior la disperare, ci dimpotriva sa-l faca pe acesta sa aprecieze mai mult imprevizibilul sportului.

Si daca dupa toate acestea, va simtiti suficient de siguri sa pariati online, apelati la Gamebookers cu incredere.

No feedback yet