Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pariurile-o investitie pe termen lung

Una dintre cele mai delicate probleme legate de pariurile sportive este cea legata de castiguri si obtinerea acestora in timp. Astfel, noua din zece pariori isi doresc( sau poate chiar toti) ca profitul sa vina repede, sa vina mult si sa nu se opreasca niciodata.

Adevarul crud este ca niciunul dintre cele trei lucruri este posibil, asa ca cel mai bun mod real de a obtine profit la pariuri este sa le priviti pe acestea precum o afacere sau ca investitiile la bursa. Oricat de nebunesc si de rece ar putea parea, trebuie sa-ti faci o strategie cel putin pe un termen mediu si sa o urmezi pe aceasta la sange. Vei avea urcusuri si coborasuri, vei avea momente de disperare si momente in care te vei crede cel mai bun dintre cei buni, iar in final ai toate sansele sa iesi pe profit.

Nu un profit imens, nici macar nu trebuie sa fie asta tinta dumneavoastra, ci un profit decent, rezonabil. Atentie insa, aveti nevoie de un sistem de gestionare a banilor, precum si de o rata de castig buna. Veti pierde zile, veti pierde nopti, nu va fi usor, dar daca va doriti intr-adevar sa faceti profit la pariuri si daca sunteti cu adevarat pasionati si entuziasmati de pariuri, veti reusi.

Stiu, stiu ca este usor de spus, dar greu de facut si stiu ca o sa aveti momente in care o sa va pierdeti poate capul, o sa va ia valul si o sa faceti erori, dar va trebuie sa invatati din acestea, sa mergeti mai departe si sa respectati planul initial pe cat posibil. Nu uitati ca pariurile ca investitie nu sunt un sprint, sunt un maraton si ca rezistenta mentala si disciplina sunt cele mai importante in trecerea liniei de finis.

No feedback yet