Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pariati pe Liga Mondiala la volei!

Voleiul este un sport care va poate aduce satisfactii importante la pariuri, mai ales in perioada verii, atunci cand meciurile de fotbal sunt mult mai rare decat de obicei. Liga Mondiala este una dintre cele mai importante competitii ale acestui sport, editia din 2011 a acesteia avand loc cu incepere din data de 27 mai si pana pe 10 iulie. Iata care sunt principalele favorite la castigarea competitiei, impreuna cu cotele oferite de Gamebookers:

1. Brazilia- cota 2,15

Nationala sud-americana conduce in acest moment ostilitatile in Grupa A, avand cinci victorii si o singura infrangere in acest an. Brazilienii s-au impus de sapte ori in ultimii opt ani in Liga Mondiala, singurul sezon in care nu au reusit sa castige competitia fiind cel din 2008. Mai mult decat atat, palmaresul lor senzational mai cuprinde doua titluri mondiale, in 2003 si 2007 si doua titluri olimpice, in 1992 si 2004.

2. Rusia- 3,25

Daca exista cineva care ii poate opri pe brazilieni din drumul spre un nou trofeu al Ligii Mondiale, aceasta este cu siguranta echipa Rusiei. Nationala condusa de italianul Daniele Bagnoli merge ceas in acest an, avand sase victorii din sase posibile, cu un singur set pierdut si pare capabila sa castige un titlu pe care nu si l-a mai adjudecat din 2002.

3. Italia- 7,50

Cu toate ca nu mai este forta de altadata, Italia poate produce surpriza. Cu sase victorii obtinute pana acum in Grupa D a Ligii Mondiale, peninsularii, care au alunecat pana pe locul sapte in clasamentul mondial FIVB, sunt in cautarea gloriei de altadata, care i-a incoronat de trei ori campioni mondiali, in 1990, 1994 si 1998 si care le-a adus nu mai putin de opt izbanzi in Liga Mondiala, ultima fiind obtinuta in 2000 la Rotterdam.

Si nu uitati sa pariati la Gamebookers pentru cele mai bune oferte de pe piata pariurilor online!

No feedback yet