Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Campionatul European U21: Au mai ramas patru

Dupa o faza a grupelor extrem de spectaculoasa si deloc lipsita de surprize, Campionatul European de tineret din Danemarca se pregateste sa intre in faza semifinalelor. Careul de asi a fost stabilit, iar meciurile care vor decide finalistele vor avea loc miercuri 22 iunie. Sa vedem care sunt sansele la trofeu pentru fiecare dintre cele patru echipe ramase in competitie si care sunt cotele oferite de Gamebookers pentru fiecare dintre acestea:

1. Spania- cota 1,35

Ibericii au fost din capul locului mari favoriti si, cu toate ca au avut un inceput greu la turneul final din Danemarca, facand egal in primul meci cu Anglia, urmatoarele doua partide au aratat adevarata fata a tinerilor spanioli. 2-0 cu Cehia, 3-0 cu Ucraina si Belarus este probabil urmatoarea victima a lui Mata, De Gea, Bojan, Capel si compania.

2. Elvetia- cota 5,00

Elvetienii au impresionat in Grupa A, reusind sa castige toate cele trei meciuri si sa nu primeasca niciun gol. Cu o echipa mai degraba echilibrata decat stralucitoare si cu o foarte buna organizare a jocului, Elvetia are sanse mari sa joace finala acestei competitii. Dar au oare tinerii elvetieni forta de a rezista tavalugului spaniol?

3. Cehia- cota 7,00

Cehii, neconsiderati de nimeni printre favoritii acestei competitii, au reusit sa intoarca fenomenal partida cu englezii din grupa si sa-i invinga pe acestia cu doua goluri marcate in prelungiri, calificandu-se in fata lui Wellbeck, Sturridge si compania. Si cu toate ca ii vedem capabili pe tinerii urmasi ai lui Nedved si Baros sa faca o surpriza si in fata Elvetiei, este greu de crezut ca pot invinge Spania, dupa ce au pierdut in grupa cu un 2-0 mai mult decat concludent.

4. Belarus- cota 23,00

Nationala Belarusului este cu siguranta o prezenta mai mult decat insolita in faza semifinalelor acestei competitii. Mai mult decat atat, tinerii bielorusi au reusit aceasta calificare cu foarte mult noroc si cu o singura victorie in trei meciuri in faza grupelor. In aceste conditii, problema lor in fata Spaniei se pune mai degraba la scorul cu care vor pierde, existand sanse minime ca ibericii sa se impiedice de o echipa care s-a inclinat cu 0-3 in fata Elvetiei in grupe.

No feedback yet