Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pariati pe Marele Premiu de Moto GP al Olandei!

Campionatul de Moto GP este in toi si, cu toate ca debutul sezonului parea unul extrem de echilibrat, lucrurile s-au schimbat in ultimele saptamani, australianul Casey Stoner dominand din ce in ce mai clar actualul campionat. Pentru adversarii acestuia, Marele Premiu al Olandei, care se va desfasura la finele acestei saptamani, va fi prilejul perfect de a demonstra ca Stoner nu este un fel de Vettel al motociclismului si ca totul se joaca inca. In aceste conditii, sa vedem ce pariuri putem plasa la Gamebookers pe cursa olandeza si care sunt cotele acestora:

1. Castigator cursa Moto GP

Stoner este asadar mare favorit, cu o cota de 1,57, campionul mondial en-titre Jorge Lorenzo fiind surprinzator de departe, cu 3,50. Cu toate acestea, noi nu credem ca lucrurile vor sta chiar asa in Olanda si pariorii amatori de riscuri ar putea merge cu incredere pe Lorenzo, cel care s-a impus in cursa olandeza anul trecut si care a ocupat locul secund acum doua sezoane. La capitolul surprize, italianul Simoncelli s-ar putea implica in lupta pentru victorie, acesta avand o cota de 7,50, in timp ce Valentino Rossi are o sansa destul de mica sa repete succesele deja uitate ale momentelor sale de glorie( cota 11,00).

2. Castigator cursa Moto 2

Campionatul mondial de motociclism nu inseamna doar Moto GP, existand si alte doua clase unde spectacolul este la el acasa. In Moto 2, germanul Stefan Bradl, liderul clasamentului general, este favorit la victorie, cu o cota de 3,25, cu toate ca spaniolul Marc Marquez are aceeasi cota ca pilotul Kalex. Ibericul are insa reputatia de pilot distrugator, el avand la activ in acest sezon trei abandonuri din sase curse. Si Andrea Iannone are o sansa buna la victorie in Olanda, pilotul italian fiind cotat la 5,50.

3. Castigator cursa 125 cc

La clasa cea mai mica, la fel ca la clasa regina, avem un mare favorit in persoana lui Nicolas Terol, ibericul care beneficiaza de o cota de 1,67. Totusi, ca si la Moto GP, suprizele pot aparea foarte usor, Maverick Zinales si Johann Zarco stand la panda cu aceeasi cota de 5,50.

No feedback yet