Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Predictii fotbal Suedia Allsvenskan

Pentru ca in cateva dintre articolele precedente va sfatuiam sa pariati in aceasta vara pe campionate de fotbal precum cele  ale Norvegiei sau Suediei, astazi o sa va prezentam pariurile pe termen lung pe care le puteti face pe prima liga din Suedia. Astfel, la Gamebookers puteti paria pe castigatoarea titlului din acest sezon, favoritele fiind urmatoarele:

1. Elfsborg- cota 2,75

De cinci ori campioni in istorie, ultima data in 2006, ocupanti doar ai locului patru in 2010 si ai locului secund in actualul sezon dupa 11 etape, jucatorii pregatiti de Magnus Haglund sunt vazuti de Gamebookers drept principalii favoriti la titlu in 2011. Cu un lot format aproape in totalitate din suedezi, dar cu prezenta unor jucatori cunoscuti precum Anders Svensson, David Elm sau Jesper Christiansen, echipa invinsa de Napoli in play-off-ul Europa League in 2010 ar putea repeta succesul din 2006.

2. Helsingborg- 3,25

Lidera clasamentului suedez in acest moment, echipa lui Conny Karlsson are un mare dezavantaj in lupta pentru titlu. Traditia, echipa clasata pe locul doi in clasamentul sezonului trecut nereusind sa obtina titlul din 1999. Totusi, Helsingborg nu a ''dormit'' in ultimii zece ani, obtinand doua cupe ale Suediei, in 2006 si 2010 si trecand de grupele Cupei Uefa in 2008, dupa victorii cu Galatasaray si Austria Viena.

3. Malmo FF- cota 7,50

Campionii en-titre par pierduti in acest debut de sezon, clasandu-se in acest moment doar pe locul opt, la sapte puncte de Helsingborg. Totusi, campionatul este inca lung si echipa ar putea repeta succesul din sezonul trecut, ceea ce ar insemna ca ar ajunge la nu mai putin de 20 de titluri de campioana a Suediei. Echipa actuala a celor din Malmo este una destul de pestrita, cu doi brazilieni, un danez, un portughez, un ceh, un sarb, un finlandez si un olandez in componenta lotului.

No feedback yet