Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pariati pe meciul de box Lucian Bute-Jean Paul Mendy!

Data de 9 iulie se apropie cu pasi repezi, data in care va avea loc evenimentul anului la box in Romania, meciul pentru titlul mondial dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy. Va fi a opta lupta pugilistului roman care va avea loc cu centura mondiala IBF pe masa si totodata va fi pentru prima data cand Lucian va evolua intr-o partida atat de importanta in fata propriului sau public, la Bucuresti, la Romexpo.

Pentru pariori, Unibet ofera deja sansa plasarii unor pariuri pe aceasta lupta, dumneavoastra putand miza deja pe invingatorul luptei. Din nefericire, cota victoriei luptatorului nostru este una deloc tentanta, de doar 1,01, ceea ce face ca optiunile reale de pariere sa fie doar cele care mizeaza pe o surpriza.

Victoria lui Mendy este cotata de Unibet la 14,00, in timp ce remiza, un pronostic destul de rar in box, este cotata chiar mai bine, la 29,00. Are insa vreo sansa reala francezul sa-l invinga pe Bute chiar la el acasa? Este greu de crezut, dar nu imposibil! Astfel, Lucian ar putea avea de suferit de pe urma numeroaselor discutii din ultima vreme despre unificari de titluri si lupte cu boxeri precum Andre Ward, Bernard Hopkins sau Mikkel Kessler.

De asemenea, luptatorul francez va evolua cel mai probabil extrem de ambitios, avand in vedere ca are deja o varsta de 37 de ani si ca aceasta va fi probabil ultima sa sansa de a se vedea campion mondial. Sa mentionam de asemenea ca Mendy este inca neinvins la profesionisti, avand o remiza in 2007 cu Anthony Hanshaw si nu este asadar chiar un pugilist modest. Este adevarat, printre numele boxerilor invinsi de francez pana acum la profesionisti nu sunt foarte multe nume mari, dar oricum, performanta ramane in picioare, iar valoarea lui Mendy este totusi una cel putin medie.

No feedback yet