Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Cat de repede se va incheia lupta lui Bute cu Mendy?

Pugilistul roman Lucian Bute se pregateste sa-si apere inca o data centura mondiala IBF la categoria super-mijlocie a profesionistilor si o tara intreaga fierbe, in conditiile in care marea lupta va avea loc la Bucuresti, la Romexpo.

Si cu toate ca lupta va fi probabil una extrem de interesanta, problema invingatorului nu pare sa se puna, in conditiile in care Bute va avea, pe langa avantajul suportului publicului roman, si avantajul unui palmares mult mai bun si al varstei in fata unui modest Jean-Paul Mendy. Asta nu inseamna insa ca pariorii vor soma in aceasta seara, in conditiile in care mai multe case de pariuri ofera cateva pariuri speciale interesante pe aceasta lupta.

Unibet
, unul dintre cei mai importanti operatori de pariuri online, nu face exceptie, oferind cote mai mult decat atractive pe pariul momentului in care se va incheia lupta dintre roman si francez.

Astfel, daca mizati pe victoria boxerului roman la puncte, miza dumneavoastra se va inmulti cu patru pentru a va oferi un castig frumos, restul variantelor de victorie ale lui Bute fiind chiar si mai interesante. Un KO al romanului in rundele 4-6 este cotat cu 3,85, KO in rundele 7-9 are cota de 4,50, KO in primele runde este cotat la 5,00, iar KO in ultimele trei runde are cota de 6,00.

Pentru amatorii riscurilor extreme, dar si pentru cei care nu cred in valoarea pugilistului roman, Unibet-ul ofera cote mai mult decat atractive la egal( 29,00) sau la victoria lui Mendy. Astfel, francezul are cota 26,00 pentru o victorie la puncte, cota 50,00 pentru un KO in rundele 1-3, 4-6 sau 7-9 si o cota de nu mai putin de 65,00 pentru victorie prin KO in ultimele trei runde.

Noi ii uram campionului nostru mult succes, fiind mai putin important cand il va invinge pe francez, atata timp cat o va face, iar dumneavoastra pariorilor va spunem sa pariati cu atentie!

No feedback yet