Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Biletul zilei 6 august

Odata cu apropierea inceputului sau cu debutul marilor campionate de fotbal ale Europei, revine si rubrica ''biletul zilei'' a blogului nostru, rubrica in care va ajutam sa gasiti combinatiile castigatoare ale fiecarei zile. Pentru ziua de sambata 6 august am ales cateva meciuri interesante din oferta de pariuri Unibet:

1. Paris Saint-Germain-Lorient fotbal, Franta Ligue 1 pronostic 1 cota 1,50

Prima etapa a campionatului Frantei aduce ca intotdeauna multe meciuri echilibrate si la care este aproape imposibil de prevazut cine va castiga, dar si doua, trei alte partide care au favorite clare. Una dintre acestea este meciul de pe teren propriu al lui PSG, echipa care pare sa aiba toate sansele pentru a prinde macar podiumul la finele acestui nou sezon.

2. Augsburg-Freiburg fotbal, Germania, Bundesliga sub 2,5 goluri cota 1,75

Campionatul Germaniei debuteaza si el si, cu toate ca acesta este unul in care se marcheaza mult de obicei, partida dintre Augsburg si Freiburg pare predestinata spre un 0-0 sau 1-0. Augsburg este asadar nou promovata in prima liga germana, in vreme ce FC Freiburg a fost mai mereu o echipa de mijlocul sau partea a doua a clasamentului.

3. Anji Mahacikala-Tom Tomsk fotbal, Rusia, Premier League pronostic 1 cota 1,45

Daca in Franta si in Germania ne bazam pe repere mai degraba aproximative si imprecise, in Rusia lucrurile stau cu totul altfel. Gazdele acestei partide sunt asadar clasate pe locul cinci dupa 18 etape, in vreme ce oaspetii sunt pe 12 si vin dupa trei partide disputate in deplasare fara victorie.

4. Chernomorets-Dnepr fotbal, Ucraina pronostic 2 cota 1,55

Gazdele au doar un punct dupa patru etape in campionatul Ucrainei, in vreme ce Dnepr nu a mai pierdut in deplasare de foarte multa vreme. In plus, niciuna din ultimele trei infruntari directe de pe terenul gazdelor de astazi nu s-a incheiat cu victoria lui Chernomorets.



Cota finala: 5,90.   Miza: 10 euro   Castig potential: 59 euro

No feedback yet