Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Biletul zilei 7 august

Campionatele Frantei si Germaniei au pornit la drum, campionatul Romaniei a inceput si el, iar campionatele Rusiei si Ucrainei sunt in plina desfasurare. Nu mai aveti asadar niciun motiv sa nu pariati din greu, motiv pentru care va oferim cea mai buna combinatie a zilei de duminica 7 august, dupa cotele oferite de Unibet:

1. Dijon-Rennes fotbal, Franta Ligue 1 sub 2,5 goluri cota 1,50

In lumea pariurilor se spune ca atunci cand nu ai ce sa pariezi, campionatul Frantei te poate scote mereu din incurcatura. Pariurile pe numar mic de goluri in Ligue 1 sunt unele din cele mai sigure intr-o lume atat de nesigura, iar un meci din prima etapa este cu atat mai tentant. Daca adaugam la ecuatie si o echipa nou promovata, plus una de mijlocul clasamentului, este aproape imposibil sa credem ca s-ar putea marca aici mai mult de doua goluri.

2. Nagoya Grampus Eight-Jubilo Iwata fotbal, Japonia, J-League pronostic 1 cota 1,60

Gazdele se afla la doar patru puncte de lider si traverseaza o perioada fantastica, cu cinci victorii in ultimele cinci partide si cu ultima infrangere bifata in luna mai. De partea cealalta, Jubilo Iwata este pe locul sapte in clasamentul Japoniei, dar forma recenta nu este dintre cele mai bune. Astfel, oaspetii de astazi au o singura victorie in ultimele patru partide si par o echipa mai degraba inconstanta.

3. Spartak Nalchik-Rubin Kazan fotbal, Rusia, Premier League pronostic 2 cota 1,90

Cu toate ca o cota de 1,90 ar anunta un meci echilibrat si o misiune dificila pentru o echipa oaspete, nu ar trebui sa va lasati inselati de aceasta cota. Astfel, campionii Rusiei din 2008 si 2009 se afla in acest moment pe locul patru in campionat si au nevoie disperata de puncte pentru a se mentine aproape de podium. De partea cealalta, echipa din Nalchik ocupa doar locul 14 in Rusia si nu a mai castigat pe teren propriu din prima etapa a actualului sezon, disputata la inceputul lunii martie a acestui an.


Cota finala: 4,56   Miza: 10 euro     Castig potential: 45,60 euro

No feedback yet