Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Fotbal Liga 1 etapa 3, meciurile de duminica si luni

Dupa ce am trecut rapid in revista partidele care urmeaza sa se dispute in Liga 1 astazi, a venit vremea sa vedem si cum se va incheia etapa. Avem asadar patru meciuri care se vor disputa duminica si luni, iar acestea sunt cotele pe care le ofera Gamebookers pe cele patru:

1. Ceahlaul Piatra Neamt-Otelul Galati

Galatenii sunt favoriti la victorie, cu o cota de 2,10, in ciuda faptului ca au obtinut un singur punct in primele doua etape. De partea cealalta, nemtenii, nou promovati in Liga 1, au doua puncte dupa primele doua etape si o cota de 3,20 la victorie la Gamebookers.

Pontul nostru: pauza sau final X( cota 1,44)

2. Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj

Meciul care se va disputa pe stadionul Astra din Ploiesti se anunta un adevarat derby al etapei, tinand cont de faptul ca oaspetii au sase puncte dupa doua meciuri si au invins clar etapa trecuta pe Rapid. Cu toate acestea, Steaua este mare favorita la Gamebookers, avand o cota de 1,53 la victorie, fata de 5,75, cat are Universitatea Cluj.

Pontul nostru: sansa dubla X2( cota 2,27)

3. Vointa Sibiu-FCM Targu Mures

Sibienii sunt de departe surpriza placuta a primelor doua etape, reusind patru puncte din meciurile cu Steaua si Astra Ploiesti. De partea cealalta, Targu Mures a pierdut cu Dinamo si cu CFR Cluj si are nevoie neaparata de puncte pe terenule echipei promovate la baraj.

Pontul nostru: sub 2,5 goluri( cota 1,57)

4. FC Brasov-Sportul

Doua echipe destul de imprevizibile se intalnesc in epilogul etapei la Brasov si se anunta un meci extrem de spectaculos. Gazdele sunt favorite, cu o cota de 1,80, dar vin dupa o infrangere suprinzatoare la Targu Jiu. De partea cealalta, oaspetii( cota 4,25 la victorie) au patru puncte dupa primele doua meciuri, disputate e adevarat in fata unor nou promovate.

Pontul nostru: ambele echipe sa inscrie( cota 1,90)

No feedback yet