Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Demonstreaza ca esti un expert in fotbal cu Expert FC de la Unibet!

Daca adrenalina pariurilor sportive online obisnuite nu este suficienta pentru tine, daca vrei sa demonstrezi ca esti un expert in predictii in fotbal, daca vrei sa nu risti sume mari de bani si daca vrei totusi sa castigi premii importante, inscrie-te acum in Expert Football Challenge, cea mai noua provocare de la Unibet.

Expert FC este un joc gratuit de predictie realizat de fanii fotbalului special pentru fanii fotbalului. Jocul este pe cat de simplu pe atat de atragator si tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a castiga premii importante este sa ghiciti rezultatul meciurilor din cele mai bune ligi de fotbal din Europa.

In Expert FC veti avea ocazia de a concura impotriva fanilor fotbalului din toata Europa si veti avea la dispozitie optiunea de a va crea propriile dumneavoastra ligi si sub-ligi. Premiile, pentru ca stiu ca sunteti interesati de ele, sunt de trei feluri: premii saptamanale, lunare si premii speciale.

Premiile saptamanale nu sunt unele impresionante la prima vedere, dar cu siguranta nu sunt unele de aruncat avand in vedere ca vorbim despre un joc gratuit. Locul 1 in fiecare dintre ligile care participa la Expert FC primeste un bonus Unibet de 75 euro, locul doi incaseaza 50 de euro bonus, locul trei 30 de euro, locurile 4-6 20 de euro, iar locurile 7-10 10 euro.

Premiile lunare sunt bineinteles mai importante si se acorda primilor 20 de clasati in ierarhia unei luni in fiecare dintre ligi. Premiul pentru locul intai este un iPad 2 plus 100 de euro bonus Unibet, locul doi primeste un Nintendo 3DS si 100 de euro bonus Unibet, locul trei primeste un tricou original al echipei favorite a castigatorului plus 100 de euro bonus, iar ocupantii locurilor 4-20 primesc bonusuri cu valoarea situata intre 20 si 100 de euro.

In ceea ce priveste premiile speciale, acestea nu sunt inca disponibile, dar stati pe receptie pentru ca vor fi organizate competitii speciale din cand in cand, competitii premiate serios.

Daca v-am facut curiosi in ceea ce priveste Expert FC de la Unibet, sa spunem ca pentru a va inscrie trebuie sa accesati pagina expertfc.com sau puteti sa intrati pe pagina principala Unibet, acolo unde veti gasi un link catre cel mai interesant joc de predictii fotbalistice al momentului.

No feedback yet