Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pariuri non-sportive Unibet: X Factor Marea Britanie

Dupa adaptarea in Romania a catorva dintre formatele muzicale de succes internationale, precum "Got talent", "X Factor" si "The Voice", publicul de la noi a devenit din ce in ce mai interesat de astfel de showuri. Iar daca publicul obisnuit urmareste X Factor, de ce nu l-ar urmari si impatimitii pariurilor online?

Iar daca acestia il urmaresc, cu siguranta ca vor incerca sa castige si ceva bani. Iata in cele ce urmeaza cotele principalilor favoriti la castigarea editiei din acest an a X Factor UK, cote oferite de Unibet:

1. Janet Devlin-3,75

Tanara de doar 16 ani a impresionat printr-o interpretare extrem de matura a piesei "Your Song" a lui Elton John. Totusi, ramane de vazut daca Janet, care are destul de putina experienta muzicala reala, va rezista din punct de vedere psihic unui concurs lung si solicitant.

2. Misha Bryan-5,00

Cu trei ani mai "in varsta" decat Janet Devlin, tanara originara din Manchester nu a impresionat la fel de mult ca prima favorita, dar are avantajul unei povesti de viata mai emotionante. Misha a fost crescuta de la varsta de trei luni de matusa sa si nu si-a cunoscut niciodata tatal. Ramane de vazut insa daca "sindromul Tutu", observat la Romanii au talent, va fi observat si in Marea Britanie.

3. Craig Colton-6,00

Primul interpret cu sanse la trofeul din acest an, Craig Colton, in varsta de 22 de ani, nu are o prezenta scenica extraordinara, dar are cunostiinte muzicale destul de vaste, realizandu-si propriile aranjamente vocale.

4. The Risk-6,00

Boyband-ul format din patru tineri cu varste situate intre 20 si 25 de ani are sanse sa devina prima formatie din istoria show-ului care sa-si adjudece trofeul. Cat de mari sunt aceste sanse, putem observa din cota de la Unibet, dar vom vedea si in continuarea emisiunii.

5. Sophie Habibis-9,00

Originara in Londra, tanara de 19 ani a impresionat juriul pana acum cu o voce extrem de puternica si cu o personalitate iesita din comun. Marea problema a Sophiei este ca aceasta nu are o voce extrem de maleabila si ca nu poate canta foarte bine decat anumite genuri muzicale.

No feedback yet