Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Tara Galilor-Australia, in finala mica a Campionatului Mondial de rugby

Cupa Mondiala de rugby a intrat in linie dreapta si isi va desemna medaliatele la finele acestei saptamani. Dupa o luna si jumatate de competitie pasionanta si de meciuri care mai de care mai interesante, au mai ramas doar patru, cele mai bune echipe ale lumii, care isi vor disputa trofeul, dar si medalia de bronz.

Finala mica va avea loc pe 21 octombrie, incepand cu ora 9:30, ora Romaniei si le va pune fata in fata pe nationalele Australiei si Tara Galilor. Australia este favorita, conform cotelor Gamebookers, dar soarta finala a meciului este una greu de prezis.

''Cangurii'' au inceput ezitant aceasta Cupa Mondiala, pierzand in grupe in fata Irlandei, cu scorul de 6-15. In sferturile de finala au dat insa lovitura, invingand surprinzator Africa de Sud, 11-9, pentru ca in semifinale sa se incline clar in fata Noii Zeelande, gazda competitie si marea favorita.

Cu doua trofee mondiale la activ, obtinute in 1991 si 1999, nationala Wallabies este clar echipa mai experimentata din aceasta finala mica. Pe de alta parte, australienii nu par genul de echipa care sa dea foarte mare importanta unei medalii de bronz si ar putea sa fie putin lipsiti de motivatie in duelul cu Tara Galilor.

Galezii, cotati cu 2,20 la victorie la Gamebookers, au chiar aceasta motivatie de partea lor, un eventual loc trei reprezentand o performanta de exceptie pentru ei. De altfel, britanicii, clasati pe locul sase in lume, au mai obtinut o singura data medalii de bronz la o Cupa Mondiala, in 1987, si nu au jucat pana acum nicio finala mare.

Totusi, nationala Tarii Galilor ar putea fi putin demoralizata dupa o infrangere dramatica in semifinala cu Franta, scor 8-9. Galezii vor trebui de asemenea sa faca fata unei partide extrem de grele fara capitanul Sam Warburton, cel eliminat in meciul cu ''cocosii galici''.

Daca nu vreti sa riscati sa pariati pe victoria uneia dintre echipe, puteti sa apelati la pariurile speciale Gamebookers. Dintre acestea, cele mai interesante sunt din punctul nostru de vedere ''echipa care va inscrie prima'', ''echipa care va inscrie ultima'' si ''cursa pentru 10 puncte''. Mult succes!

No feedback yet