Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Concentreaza-te doar pe jocul de poker cu mesele anonime la Unibet!

Daca ati simtit vreodata ca unul din adversarii dumneavoastra stie fiecare miscare pe care urmeaza sa o faceti inainte chiar ca dumneavoastra sa stiti, daca nu v-a placut niciodata sa analizati stilul de joc al unui oponent sau daca pur si simplu vreti sa incercati un nou stil de poker, Unibet va sta la dispozitie cu noile si atractivele mese anonime.

Pentru a participa la o astfel de masa, va trebui sa va logati in clientul de poker Unibet si sa cautati una din mesele marcate cu A. In momentul in care veti intra la o astfel de masa, un nume de utilizator anonim va fi automat creat.

De ce anonim? Pentru ca niciun adversar al dumneavoastra nu va avea acces la istoricul jocului de poker si nimeni nu va putea astfel sa va faca un profil si sa va afle stilul de joc. In plus, trebuie sa recunoasteti ca suna distractiv sa jucati impotriva unor necunoscuti, despre care sa nu stiti nimic si care sa nu stie nimic despre dumneavoastra.

Mai mult decat atat, sunt sigur ca vi s-a intamplat cel putin o data sa va desconsiderati un adversar din cauza ca acesta era de un anume sex (nu spunem care...) sau dintr-o anumita regiune sau tara. Acum, aceste lucruri nu va vor mai putea influenta si va veti putea concentra numai si numai la jocul de poker.

De ce anonim? Pentru ca jocul de poker nu trebuie sa fie despre cine si cu cine joaca, ci despre cum joaca! Mult succes la mesele anonime de la Unibet Poker si nu uitati ca, daca nu aveti inca un cont de utilizator, inregistratea dureaza doar cateva secunde, este complet gratuita si disponibila 24 de ore din 24 oricui si oriunde.

No feedback yet