Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Sarbatorile sunt mai frumoase la Unibet: 24 de promotii diferite in luna decembrie!

Luna cadourilor a inceput deja si probabil ca cei mai multi dintre voi calculeaza, recalculeaza, numara si organizeaza bugetele pentru fiecare cadou al fiecarui membru al familiei sau prieten apropiat.

Daca insa vreti sa va faceti un cadou si dumneavoastra chiar inainte de Sarbatori, intrati pe Unibet daca aveti deja un cont de utilizator, iar daca nu, deschideti-va astazi unul!

Cel mai important client de pariuri online va ofera 24 de promotii extraordinare in aceasta luna, promotii care vor avea loc in fiecare zi, pana in ajunul Craciunului. Pe 1 decembrie v-au fost oferite cinci runde gratuite ale popularului joc de tip slot Gonzo's Queste, in vreme ce pe 2 decembrie ati avut un pariu cu 33 la suta miza returnata pe meciul de fotbal dintre Genoa si AC Milan, meci din etapa a 13-a a Seriei A.

Promotiile vor continua si in zilele urmatoare si vor include bonusuri, pariuri fara risc, jocuri gratuite si multe altele, toate din oferta Unibet si toate disponibile oricarui client cu un cont valid, indiferent de varsta, experienta sau orice alte criterii.

Tot ce aveti de facut in fiecare zi pentru a profita de aceste promotii este sa consultati calendarul, pe care il puteti accesa din meniul principal Unibet, sa dati click pe data in care va aflati, sa alegeti ''pariaza acum'' si sa urmati conditiile de participare.

Mult succes in pariurile dumneavoastra din aceasta luna si nu uitati ca Unibet va sta aproape zi si noapte, saptamana de saptamana, in orice perioada a anului, cu cele mai avantajoase promotii si cea mai vasta oferta de pariuri online!

No feedback yet