Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Promotii Unibet: doar astazi plaseaza trei bilete si ai un pariu gratuit!

Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie vertiginos si toata lumea are nevoie de ''fonduri'' in aceasta perioada a anului, Unibet va sta la dispozitie in luna decembrie cu 24 de promotii diferite, oferite in fiecare zi, pana de Craciun.

Sigur, daca ati mai vizitat blogul nostru, stiti deja acest lucru, deoarece am dedicat un articol ''calendarului promotiilor'' Unibet cu doar cateva zile in urma. Astazi insa o sa va vorbim despre promotia extraordinara care este valabila doar in urmatoarele ore, adica pana la ora 23:59.

Oferta consta intr-un pariu gratuit oferit oricarui utilizator Unibet care plaseaza trei bilete cu trei meciuri fiecare si cu miza minima de 25 de lei (bineinteles, fiecare). Pentru a va inscrie la promotie, trebuie sa accesati urmatorul link: https://ro.unibet.com/start/promotions/advent-calendar/make-3-trebles-of-5-euros-and-get-a-4th-treble-for-free, sa va completati userul Unibet in casuta speciala pe care o veti gasi acolo si apoi sa dati click pe Save.

Dupa ce ati facut acest lucru, nu mai trebuie decat sa va plasati cele trei pariuri (atentie, doar non-live sau pariuri de pe mobil!) si, cat ati pocni din degete, o sa primiti sansa de a plasa un al patrulea pariu, complet gratuit si deci fara niciun fel de riscuri din partea dumneavoastra!

Pentru termenii si conditiile complete ale acestei promotii, vizitati pagina oficiala Unibet sau linkul oferit mai sus, iar daca nu aveti inca un cont de utilizator la casa de pariuri online numarul unu a momentului, nu uitati ca va puteti deschide un cont, oricand, in doar cateva minute, inscrierea fiind gratuita si disponibila oricui! Mult succes si tineti legatura cu blogul nostru pentru a afla detalii despre promotiile si bonusurile viitoare!

No feedback yet