Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pariuri speciale Unibet: tenis, circuitul feminin 2012

Cu toate ca sezonul de tenis s-a incheiat deja de saptamani bune, cel putin in circuitul feminin, asta nu inseamna ca impatimitii pariurilor sportive trebuie sa se relaxeze. Dimpotriva, acum este momentul perfect in care va puteti demonstra abilitatile de Nostradamus si puteti sa faceti o investitie inteligenta pe termen lung, mizand pe pariurile speciale Unibet.

1. Lidera mondiala 2012

Cehoaica Petra Kvitova este favorita la a conduce ierarhia WTA peste un an, aceasta avand o cota de 2,80. Kvitova, in varsta de 21 de ani, este pe locul doi in acest moment, dar are doar putin peste 100 de puncte in spatele Carolinei Wozniacki. Aceasta din urma este a doua favorita Unibet la locul intai mondial anul viitor, cu o cota de 3,80, a treia fiind bielorusa Victoria Azarenka, cu cota de 6,50.

Puteti miza si pe varianta ''alta jucatoare'' in afara celor noua cotate (cota 10,00) sau mai puteti merge pe mana rusoaicei Maria Sarapova, actualul numar patru al lumii (cota 12,00) sau pe a americancei Serena Williams, cea care ocupa doar locul 12 WTA in acest moment (cota 12,00).

2. Titluri de Mare Slem Kvitova si Wozniacki

Daca am stabilit ca protagonistele sezonului viitor vor fi cel mai probabil Petra Kvitova si Caroline Wozniacki, sa vedem ce sanse au cele doua sa faca o figura cu adevarat buna. Kvitova, castigatoarea Wimbledon-ului din 2011, are o cota de 2,10 pentru a nu obtine niciun titlu de Mare Slem in 2011, 2,35 la o astfel de izbanda si 5,00 la doua sau mai multe.

In ceea ce o priveste pe Wozniacki, aceasta nu si-a trecut inca un palmares niciun titlu foarte important, iar sansele ca situatia sa ramana la fel si la finele lui 2012 sunt foarte mari (cota 1,28). Cota la o victorie de Mare Slem pentru ''Caro'' este de 4,20, iar la doua sau mai multe este de 12,00.

3. Cap la cap

Daca nu va convine niciuna dintre cotele de mai sus, Unibet va mai sta la dispozitie cu un tip de pariu. Astfel, puteti miza pe un duel fata in fata intre doua jucatoare din circuitul WTA. Kvitova este favorita in duelurile cu Wozniacki, Sarapova si Azarenka (cote 1,32, 1,34 si 1,32), in vreme ce Wozniacki este si ea favorita in duelul cu Sarapova (cota 1,32).

No feedback yet