Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Motorsport: pariuri cu si despre Kimi Raikkonen

Una din stirile sportive cele mai interesante din ultima vreme a venit din motorsport, mai exact din Formula 1, campionat in care se va intoarce din 2012 finlandezul Kimi Raikkonen.

Supranumit ''IceMan'', Kimi a fost timp de mai multi ani unul dintre cei mai populari piloti ai ''Marelui Circ'', reusind sa obtina un titlu mondial in 2007, cu Ferrari, dar si 18 victorii de etapa, 62 de podiumuri si 579 de puncte, pentru echipele Sauber, McLaren si Ferrari.

Finlandezul a parasit Formula 1 la finele sezonului 2009 si a ales sa-si continue cariera in Campionatul Mondial de Raliuri, acolo unde nu a reusit insa sa se impuna in elita, avand necazuri financiare si obtinand doar 59 de puncte in trei sezoane (nicio victorie si niciun podium).

Raikkonen va reveni in F1 la echipa Lotus-Renault, echipa care a incheiat sezonul 2011 pe pozitia a cincea la constructori. Nordicul este vazut insa ca genul de pilot sclipitor care ar putea ridica echipa anglo-franceza si ar putea-o face pe aceasta capabila sa se lupte macar pentru cateva podiumuri pe parcursul sezonului 2012.

Casa de pariuri online Unibet va permite sa mizati pe succesul sau dimpotriva pe esecul lui Raikkonen la revenire, numarul de pariuri speciale fiind mai mult decat generos. Puteti miza pe evolutia nordicului in prima cursa a sezonului viitor, dar si pe evolutiile lui ulterioare si pe clasarea finala in clasamentul pilotilor.

5 este cota pe care o are Raikkonen la clasarea pe podium in Australia, 1,50 pentru clasarea in top zece si 2,40 pentru clasarea in top sase. Totusi, din punctul nostru de vedere, un astfel de pariu ar putea fi prea riscant, putand exista emotii pentru finlandez la revenirea sa in sportul care l-a facut mare.

Pariuri profitabile ar putea fi cele cap-la-cap, in care puteti miza pe pozitia finala a lui Raikkonen in comparatie cu alti piloti. Astfel, Kimi are o cota de 2,00 pentru o clasare mai buna decat Michael Schumacher, 2,20, pentru a termina peste Nico Rosberg si 1,10 peste Heikki Kovalainen, compatriotul sau si pilot al echipei Caterham.

Raikkonen este vazut si cu a saptea sansa la castigarea titlului mondial (cota 75,00) si are cote de 2,40 pentru a obtine macar un podium pe parcursul anului, 8,00, pentru macar un pole-position, 6,00, pentru cel putin o victorie si 9,00, pentru clasarea in top trei final.

No feedback yet