Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Promotii Unibet: doar astazi poti castiga 400 de lei pariind de pe mobil!

Calendarul promotiilor lunii decembrie la Unibet continua si, pe masura ce ne apropiem de sarbatorile de iarna, bonusurile si promotiile sunt din ce in ce mai ''grase'' si mai avantajoase. Astazi, 12 decembrie, puteti castiga 400 de lei pariind doar 15 lei pe meciul zilei, Chelsea - Manchester City.

Bonusul de 400 de lei va fi acordat prin tragere la sorti, tragere in care veti intra doar daca veti paria de pe telefonul mobil. De fapt, bonus nu este chiar cea mai buna formulare, pentru ca se vor oferi zece astfel de premii astazi.

Mai mult decat atat, sansele dumneavoastra de a extrage unul din ''biletele castigatoare'' pot fi influentate de vointa si de daruirea dumneavoastra. Pentru fiecare pariu de minim 15 lei primiti un loc la tragerea la sorti, ceea ce inseamna ca cu cat mai multe pariuri plasate astazi, cu atat mai multe sanse de castig veti avea la sfarsitul zilei.

Promotia este valabila, asa cum probabil v-ati obisnuit de la inceputul lunii, o singura zi, asa ca ati face bine sa va grabiti daca vreti sa puneti mana pe unul din bonusurile de 400 de lei. Trebuie de asemenea sa stiti si ca orice fel de pariu pe meciul Chelsea - Manchester City se califica la promotie, atat live, cat si prematch, atata timp cat acest pariu este plasat de pe un telefon mobil.

Tragerea la sorti va avea loc marti 13 decembrie, iar bonusul va fi creditat in conturile castigatorilor pana cel tarziu joi 14 decembrie. Conditiile de retragere sau transferare ale bonusului sunt cele normale, suma trebuind a fi rulata de trei ori pe o cota de minim 1,4 inainte de a se putea face vreo ''miscare'' de orice fel cu acesti bani.

Mult succes tuturor celor care se vor inscrie la aceasta extraordinara promotie Unibet si sa avem parte de un spectacol cat mai frumos diseara in derby-ul Angliei, Chelsea - Manchester City!

No feedback yet