Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Promotii Unibet Poker: Gold Rush de Craciun

Pentru ca stim ca in aceasta luna aveti nevoie de toti banii de care puteti face rost pentru a va face dumneavoastra, dar si apropiatilor dumneavoastra cele mai frumoase cadouri, va prezentam astazi cea mai noua promotie Unibet Poker, numita Gold Rush.

In cadrul acestei promotii, aveti sansa ca fiecare punct VIP generat jucand poker sa va aduca un premiu in bani sau in intrari la turnee. 700 de puncte VIP adunate in oricare cinci zile ale lunii decembrie va vor aduce garantat un premiu de 25 de euro, iar cu numai 35 de puncte VIP stranse in cinci zile diferite, veti castiga intrarea gratuita la un turneu saptamanal de poker dotat cu premii in valoare de 500 de euro.

Cu cat mai multe zile in care acumulati puncte VIP in luna decembrie, cu atat puteti castiga mai mult si cu cat mai multe puncte... ei bine, ati prins ideea deja... Puteti sa castigati pana la 3000 de euro jucand timp de 25 de zile si acumuland 8400 de puncte VIP.

Promotia Gold Rush a inceput deja, din data de 1 decembrie, si va dura pana pe 31 decembrie, ora 23:59. Pentru a participa la promotie, trebuie sa va inregistrati selectand direct din clientul de poker Unibet optiunea ''Tournaments'', dupa care ''Register for Gold Rush''.

Toate premiile cash vor fi creditate in contul castigatorilor in decurs de 72 de ore de la terminarea promotiei, iar un jucator poate castiga un singur premiu in bani pe durata desfasurarii acestei promotii.

Luna decembrie este mai frumoasa la Unibet, acolo unde poti juca poker, castiga direct la masa sau la turneul la care joci, dupa care sa mai castigi inca o data doar pentru ca esti un utilizator fidel Unibet. Asta zicem si noi promotie avantajoasa!

No feedback yet