Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Promotii Unibet: Castiga 1500 de euro pariind live pe Europa League!

Ultima runda a grupelor Europa League nu putea trece neobservata de casa de pariuri online Unibet, cea care ne si v-a obisnuit cu cele mai atractive promotii si cu cele mai ''grase'' bonusuri. Astfel, astazi 14 decembrie, puteti castiga pana la 1500 de euro numai daca pariati la Unibet live pe partidele din Europa League!

Miza minima a unui pariu live trebuie sa fie de 25 de lei pentru a se califica la promotie, iar pariurile trebuie plasate bineinteles in intervalul orar 20:00 - 23:59, adica atunci cand se vor disputa meciurile din aceasta seara.

Puteti include mai multe meciuri live pe un bilet sau puteti plasa un pariu single, dar conditia pentru a intra in cursa pentru premiile din aceasta seara este ca pariurile sa fie castigatoare, iar cotele sa fie cat mai mari.

Participantul cu cea mai mare cota castigatoare va lua potul cel mare de 2800 de lei, urmand ca ocupantii locurilor doi si trei sa primeasca la randul lor cate 1200 si respectiv 600 de lei. Nici cei care va veti clasa pe locurile 4-10 nu veti ramane nepremiati si veti incasa cate 200 de lei, o suma nu foarte mare, dar suficienta cat sa va faca o bucurie in plus in aceste zile premergatoare sarbatorilor de iarna.

Castigatorii vor fi anuntati pana pe 16 decembrie, iar bonusurile vor fi creditate in cont in aceeasi zi, cel tarziu la ora opt seara. Sa mai spunem si ca aceasta promotie face parte din calendarul promotiilor Unibet din luna decembrie, calendar care va va mai aduce bonusuri extraordinare pana pe 24 decembrie, inclusiv.

Mult succes tuturor celor care veti paria in aceasta seara pe partidele din Europa League si sa nu uitam sa fim romani si sa tinem inca o data pumnii Stelei si Vasluiul, echipele cu sanse reale la calificarea in primavara europeana.

No feedback yet