Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Franta - Norvegia si Danemarca - Spania, finalele CM de handbal feminin

Dupa mai mult de doua saptamani in care am avut parte de spectacol, multe surprize, rasturnari de situatii, bucurii, dar si dezamagiri, ne pregatim sa punem punct in aceasta seara unui nou campionat mondial de handbal feminin.

Finala mica si finala mare vor avea loc astazi, duminica 18 decembrie, iar numele participantelor ajunse in aceasta faza a competitiei sunt destul de nesurprinzatoare. Astfel, Franta si Norvegia isi vor disputa titlul mondial detinut in acest moment de Rusia, in vreme ce Danemarca si Spania se vor lupta pentru medalia de bronz.

In urmatoarele randuri o sa prefatam pe scurt cele doua partide si o sa aruncam un ochi pe cotele oferite de casa de pariuri online Gamebookers:

1. Danemarca - Spania

Danezele sunt usor favorite in fata Spaniei, avand o cota la victorie de 1,90, cu toate ca in ultimii sapte ani nordicele nu au mai obtinut niciun rezultat important la o competitie europeana sau mondiala. In Brazilia insa, echipa condusa de Jan Pytlick a aratat o forma extraordinara inca din faza grupelor, atunci cand nu a pierdut niciun meci. Danezele au mers excelent si in fazele eliminatorii si au reusit sa treaca de Japonia si Angola pentru a fi eliminate greu de Franta, in semifinale.

Ibericele nu au impresionat in grupe, acolo unde au cedat destul de clar in fata Rusiei, dar au fost senzationale incepand din optimi, cand au eliminat Muntenegru si Brazilia. Vicecampioana europeana din 2008 si-a pierdut suflul in semifinale, unde a fost surclasata de Norvegia, dar pastreaza sanse bune pentru a obtine cea mai buna performanta din istorie la un Campionat Mondial.

Pontul nostru: sub 49 de goluri (cota 1,90)

2. Franta - Norvegia

La capatul unui Mondial dominat pe alocuri de mari surprize, nici ca ne puteam dori o finala mai spectaculoasa decat aceasta. Norvegia, care a fost vazuta din start favorita sa ajunga pana aici, va da piept cu Franta, o echipa absolut senzationala in fazele eliminatorii, cand a trecut de Suedia, Rusia si Danemarca.

Nordicele sunt favorite la Gamebookers, cu o cota de 1,60 la victorie, si au avut si ele o evolutie excelenta dupa grupe, neavand insa parte de adversare la fel de valoroase ca cele ale Frantei. Norvegia are si o experienta internationala mai vasta decat Franta, reprezentantele ''cocosului galic'' aflandu-se in fata celei mai importante reusite din istoria echipei feminine de handbal.

Pontul nostru: se marcheaza mai mult in prima repriza (cota 2,20)

No feedback yet