Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pariuri Jocurile Olimpice 2012: Cine va lua cele mai multe medalii?

Cu mai putin de noua luni pana la startul oficial al Jocurilor Olimpice de vara de la Londra, din 2012, tot mai multe natiuni isi fac calcule, trag linia si se pregatesc pentru ce va fi cu siguranta un spectacol de exceptie.

Impatimitii pariurilor sportive ar trebui sa fie si ei pregatiti si sa inceapa sa faca primele ''investitii''. Una dintre cele mai intelepte astfel de investitii ar putea fi parierea pe tara care va cuceri cele mai multe medalii anul viitor, acest pariu fiind deja acceptat de Gamebookers.

Sa aruncam un ochi pe principalele favorite si pe cotele oferite de casa de pariuri online numarul 1:

1. SUA- cota 1,80


Cu peste 100 de medalii la patru din ultimele cinci Olimpiade de vara, este aproape imposibil sa nu-i pui pe americani in capul listei favoritilor, acestia fiind printre cei mai buni la extrem de multe discipline. Atletismul, inotul, luptele, boxul si baschetul sunt doar cateva din sporturile pe care americanii mizeaza pentru a aduce din nou un sac de medalii acasa.

2. China - cota 2,10


Dupa ce s-au clasat pe trei in 2000, la Sydney, si pe doi in 2004, la Atena, chinezii s-au impus in clasamentul general la ei acasa, in Beijing, cu 100 de medalii adunate, dintre care 51 de aur. Cu toate acestea, la Londra lucrurile ar putea sta putin altfel pentru asiatici, cei care nu vor mai fi primiti cu urale chiar la fiecare competitie.

Printre sporturile pe care mizeaza chinezii anul viitor se afla gimnastica, halterele, tenisul de masa, badminton-ul sau judo-ul.

3. Rusia - cota 5,00


Cu toate ca au fost mereu printre protagonistii Olimpiadelor de vara, rusii nu s-au clasat niciodata pe primul loc la general. Mai mult decat atat, ex-sovieticii au scazut putin ritmul in ultimii ani si, dupa doua locuri doi in 1996 si 2000, s-au clasat doar pe trei in 2004 si 2008.

Atletismul, gimnastica, luptele si boxul sunt doar cateva dintre disciplinele la care rusii se afla in elita mondiala si pe care se mizeaza anul viitor.

4. Marea Britanie - cota 7,50


Se stie ca gazdele au parte de tratamente preferentiale de multe ori la o Olimpiada. Cu toate acestea si oricate investitii s-ar fi facut in ultimii ani in sportul britanic, este greu de crezut ca Marea Britanie va reusi sa salte de pe locul patru ocupat la Beijing pana direct pe primul loc. Pe de alta parte, trebuie remarcat ca locul patru din 2008 a venit dupa doua locuri zece, ocupate in 2000 si 2004, si un loc 36, obtinut in 1996, asa ca nimic nu este imposibil la Londra, anul viitor.

No feedback yet