Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Biletul zilei 21 decembrie la pariuri

Fie ca sunteti microbisti sau nu, fie ca sunteti amatori ai sportului in general sau doar ai fotbalului, nu se poate sa nu-i respectati pe englezi, francezi, italieni si germani, cei care inca joaca atunci cand majoritatea fotbalistilor de la noi parlesc porcul sau se pregatesc sa mai infulece o portie de sarmale.

Astfel, desi Liga 1 a luat pauza, impatimitii pariurilor sportive nu au voie la niciun moment de respiro si trebuie sa fie prezenti la apel miercuri 21 decembrie, atunci cand se vor disputa mai multe meciuri interesante. Special pentru dumneavoastra le-am selectat pe cele mai tentante dintre toate si vi le prezentam mai jos, impreuna cu cotele oferite de casa de pariuri online Gamebookers:

1. Aston Villa - Arsenal 2 final, cota 1,73

Cu trei victorii in ultimele trei deplasari in Premier League si fara infrangere pe terenul lui Villa in ultimii patru ani de zile, elevii lui Arsene Wenger isi doresc cele trei puncte puse in joc in aceasta miercuri si cu siguranta le pot si obtine. Sigur, multe lucruri pot merge rau, dar acesta pare unul dintre solistii zilei...

2. Wigan - Liverpool 2 final, cota 1,50

Ca si Arsenal, Liverpool a ajuns din agonie in extaz in doar cateva saptamani si dupa un start foarte slab de sezon, si-a regasit cadenta in ultima vreme. Gerrard si compania au trei victorii in ultimele patru deplasari, iar in fata lui Wigan Liverpool-ul a pierdut o singura data in ultimii patru ani si jumatate.

3. Novara - Palermo sub 2,5 goluri, cota 1,67

Medie de un gol marcat pe meci pentru ambele echipe pana acum in acest campionat, o medie pe care nu o vedem stricata sub nicio forma in aceasta miercuri. Mai mult decat atat, ambele echipe au nevoie de puncte in acest moment, gazdele fiind sub linie, iar oaspetii destul de departe de Europa, motiv pentru care asteptam un meci inchis si fara multe realizari tehnice.

4. Lille - Nice 1 final, cota 1,36

Daca am vorbit mai devreme de doi solisti cu putine riscuri, sa vorbim si despre solistul zilei, cu aproape niciun risc... Este vorba de Lille, ocupanta locului trei din Franta, care va da peste locul 18, Nice, si care ar trebui sa castige fara mari probleme.

Cota finala Gamebookers: 5,89 Miza recomandata: 10 euro Castig potential: 58,90 euro

No feedback yet