Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Promotii Unibet: Castiga astazi un pariu fara risc pe meciul Tottenham - Chelsea!

Au mai ramas doar cateva zile din extraordinarul calendar al promotiilor Unibet, iar aceia dintre dumneavoastra care inca nu au profitat de senzationalele bonusuri si promotii din ultimele 20 de zile, au astazi o sansa foarte buna de a castiga bani fara mare efort!

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati astazi contul dumneavoastra Unibet, sa plasati un pariu de minim 25 de lei pe orice meci de azi din Premier League si, indiferent de rezultatul pariului dumneavoastra, veti primi garantat un bonus de 20 de lei, care poate fi folosit fara risc pe meciul Tottenham - Chelsea de maine, 22 decembrie.

Nu mai putin de sapte partide atractive au astazi loc in Premier League, ceea ce inseamna ca aveti de unde alege, fie ca sunteti fani Liverpool, Arsenal, Manchester United, Manchester City sau sunteti ''neutru'', dar apreciati spectacolul extraordinar din cel mai bun campionat de fotbal din lume.

Pentru ca nicio promotie nu poate exista fara cateva conditii, trebuie sa stiti ca pariul dumneavoastra de astazi trebuie plasat pe o cota de minim 1,60 si ca trebuie sa va inscrieti la aceasta promotie, prin introducerea userului dumneavoastra Unibet in casuta care poate fi gasita la aceasta pagina: http://bit.ly/sYDeno.

In ceea ce priveste bonusul pe care il puteti incasa astazi, acesta este in valoare de 20 de lei, indiferent de cat veti paria azi si trebuie plasat live pe Tottenham - Chelsea de maine, de la ora 22:00. In cazul in care pariul plasat pe aceasta partida va fi pierzator, suma de 20 de lei va va fi returnata in cont la sfarsitul meciului si va trebui rulata de trei ori pe cote de 1,60 sau mai mult inainte de a fi retrasa sau transferata.

Daca in schimb pariul va fi castigator, ''the sky is the limit'', asa cum spun englezii, si puteti continua sa pariati si sa castigati distrandu-va doar la Unibet! Mult succes si nu uitati sa verificati calendarul promotiilor si zilele urmatoare!

No feedback yet