Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Djokovic-Monfils, in turneul demonstrativ de la Abu Dhabi

A devenit deja traditional ca inaintea startului oficial al sezonului de tenis, cei mai valorosi jucatori ai lumii sa se intalneasca intr-un turneu demonstrativ, fara puncte in joc, dar cu destul de multi bani si cu orgolii nemasurate. Acest turneu are loc la Abu Dhabi si se va disputa de astazi, 29 decembrie, si pana sambata, 31 decembrie.

Liderul mondial al clasamentului ATP, sarbul Novak Djokovic, va intra in scena chiar astazi si va da piept cu francezul Gael Monfils, numarul 15 in lume si ultimul acceptat la turneul de la Abu Dhabi. Asa cum probabil v-ati astepta, ''Nole'' Djokovic este mare favorit la victorie astazi, avand o cota de 1,20 la casa de pariuri online Gamebookers.

Monfils are si el sansa sa, mai ales daca tinem cont ca este totusi un turneu demonstrativ, si probabil ca multi dintre voi veti fi tentati de cota extrem de ''rotunda'' de 4,10 oferita de Gamebookers pentru izbanda sa. Francezul nu vine chiar dupa cel mai fast sezon al sau in ATP, dar chiar si asa acesta este un jucator extrem de talentat, cu un mare potential si capabil de surprize imense atunci cand se afla intr-o zi buna.

Monfils si Djokovic s-au intalnit de doua ori in sezonul 2011, in ambele ocazii sarbul impunandu-se. Totusi, a doua confruntare a fost extrem de echilibrata, francezul furandu-i un set sarbului in sferturi de finala la Cincinnati. In varsta de 25 de ani, jucatorul clasat pe locul 15 in lume a castigat un singur turneu in 2011, in octombrie, la Stockholm, si a mai jucat o finala, in august, la Washington, pierduta in fata cehului Radek Stepanek.

Nu o sa mai enumeram numeroasele izbanzi din ultimul an ale lui Djokovic, dar o sa remarcam ca acesta a parut ''stors'' pe finalul de sezon si nu a mai castigat niciun turneu de la US Open. Totusi, sarbul a avut parte de o pauza de mai mult de o luna care ar fi trebuit sa-l puna pe picioare si sa-l aduca aproape de forma extraordinara din urma cu putin timp, motiv pentru care acesta este favoritul nostru la victorie astazi.

No feedback yet