Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pariuri speciale Gamebookers: Premiile muzicale Grammy

Asa cum v-am obisnuit de multa vreme, din cand in cand ne place ca, printre tensiunea si spectacolul din fotbal, tenis sau baschet, sa ne relaxam putin si cu ceva pariuri din sfere care nu tin neaparat de sport. Iar daca este sa vorbim de momente perfecte pentru relaxare, sarbatorile de iarna se incadreaza ''la fix'' in aceasta definitie.

Premiile Grammy sunt probabil cele mai prestigioase distinctii din lumea muzicala de multi ani, valoarea adevarata a artistilor masurandu-se la gala care are loc in mod traditional in primele luni ale anului pentru activitatea muzicala din anul precedent. Gala din 2012 va avea loc pe 12 februarie in Los Angeles, iar prietenii nostri de la Gamebookers va pun deja la dispozitie pariuri pe cele mai importante categorii.

1. Albumul anului

Artista britanica Adele a avut un an de exceptie, impresionand cu melodii sensibile si foarte armonioase, precum ''Rolling in the deep'' si ''Someone like you''. Albumul de pe care fac parte aceste doua melodii, ''21'' este mare favorit la Grammy, cu o cota de 1,40. Daca nu credeti insa in succesul englezoaicei, doua variante ar mai fi cat de cat realizabile. Trupa rock Foo Fighters si artistul hawaiian Bruno Mars au aceeasi cota la Gamebookers, 5,50, cu albumele ''Wasting light'' si respectiv '' Doo Wops and Hooligans''.

2. Debutantul anului

Daca la prima categorie lucrurile par destul de clare, aici putem vorbi de un echilibru mai pronuntat. Chiar si asa, avem o favorita in persoana lui Nicki Minaj, cea care are o cota la victorie de 1,90. In urma interpretei de R&B se afla trupa folk Bon Iver, mai putin cunoscuta la noi, dar extrem de populara in Statele Unite, cu o cota de 3,50, si The Band Perry, o formatie de country cu o cota de 3,75.

3. Melodia anului

Adele se distanteaza din nou de pluton, cu mega-hitul ''Rolling in the deep''. Cota de 1,30 spune destul de multe despre sansele britanicei de a-si adjudeca si acest premiu, dar lupta poate fi mai echilibrata decat pare. Astfel, piesa ''All of the lights'' se bucara de o colaborare extraordinara intre Kanye West, Rihanna, Kid Cudi si Fergie si are cota de 3,75, in vreme ce Mumford & Sons, cu piesa ''The Cave'' au si ei sansa lor (cota 8,00). ''Grenada'' lui Bruno Mars s-a auzit foarte mult in Romania si in Europa in ultimul an, dar are totusi sanse mici sa-i aduca artistului de culoare trofeul mult dorit (cota 17,00).

No feedback yet