Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Franta-Romania, in calificarile Campionatului European de tineret


Deprecated: Non-static method BlockCache::invalidate_key() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/items/model/_item.class.php on line 4810

Deprecated: Non-static method BlockCache::cacheproviderstore() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/_core/model/_blockcache.class.php on line 94

Deprecated: Non-static method BlockCache::invalidate_key() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/items/model/_item.class.php on line 4815

Deprecated: Non-static method BlockCache::cacheproviderstore() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/_core/model/_blockcache.class.php on line 94
Dupa ce echipa nationala mare s-a facut de ras cu Belarus si Albania in grupa de calificare la Campionatul European de anul viitor, a venit vremea sa ne punem sperantele in reprezentativa de tineret. Aceasta, condusa de pe margine de Emil Sandoi, nu sta… more »

Romania-Spania, la CE feminin de baschet U18

Sportul romanesc pare sa dea din ce in ce mai multa atentie sectorului juvenil, cu toate ca rezultatele inca nu sunt unele entuziasmante. Astfel, dupa Campionatul European de fotbal pentru juniori sub 19 ani desfasurat in judetul Ilfov, in aceste zile Or… more »

Romania-Slovenia, la CE de handbal feminin sub 19 ani

Nationala Romaniei de junioare a produs socurile primelor zile ale Campionatului European de handbal feminin. Astfel, echipa antrenata de Dumitru Musi a reusit sa invinga in primul meci al grupelor Rusia, la limita, cu scorul de 26-25, dupa care Spania,… more »

Romania-Rusia, la CE de handbal feminin sub 19 ani

Unul din putinele sporturi de echipa care continua sa ne aduca satisfactie in ultimii ani este handbalul feminin, echipa nationala mare si echipa de club Oltchim Ramnicu Valcea aflandu-se de ceva vreme in elita mondiala. Astazi, 4 august, debuteaza Campi… more »

Spania-Cehia, finala Euro U19

Campionatul European de fotbal pentru juniorii cu varsta sub 19 ani a fost poate cea mai importanta competitie internationala organizata in Romania in ultimii ani. Spunem a fost, cu toate ca aceasta competitie nu s-a incheiat inca, marea finala fiind pro… more »

Romania-Irlanda, ultima sansa pentru tricolori la Euro U19

Campionatul European de fotbal pentru juniorii cu varsta de sub 19 ani organizat de Romania este foarte aproape de a se transforma intr-un fiasco pentru noi, tricolorii mici nereusind sa obtina vreun punct dupa primele doua partide din grupa. Astfel, pus… more »

Romania-Cehia, la Campionatul European de juniori

Campionatul European de juniori sub 19 ani va debuta pe 20 iulie si va avea loc langa Bucuresti, in Mogosoaia, Chiajna, Berceni si Buftea. Tricolorii mici vor debuta in aceeasi zi, la ora 21:00, in poate cel mai dificil meci al lor, impotriva nationalei… more »

Pariati pe Campionatul European de juniori din Romania!

Romania va fi gazda unei competitii extrem de importante de fotbal, Campionatul European de juniori sub 19 ani urmand a avea loc incepand cu data de 20 iulie in apropiere de Bucuresti. Cei mai promitatori jucatori ai Europei si cateva dintre cele mai mar… more »