Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Biletul zilei 7 august

Campionatele Frantei si Germaniei au pornit la drum, campionatul Romaniei a inceput si el, iar campionatele Rusiei si Ucrainei sunt in plina desfasurare. Nu mai aveti asadar niciun motiv sa nu pariati din greu, motiv pentru care va oferim cea mai buna co… more »

Biletul zilei 6 august

Odata cu apropierea inceputului sau cu debutul marilor campionate de fotbal ale Europei, revine si rubrica ''biletul zilei'' a blogului nostru, rubrica in care va ajutam sa gasiti combinatiile castigatoare ale fiecarei zile. Pentru ziua de sambata 6 augu… more »

Predictii fotbal Suedia Allsvenskan

Pentru ca in cateva dintre articolele precedente va sfatuiam sa pariati in aceasta vara pe campionate de fotbal precum cele  ale Norvegiei sau Suediei, astazi o sa va prezentam pariurile pe termen lung pe care le puteti face pe prima liga din Suedia. Ast… more »

Biletul zilei 23 iunie

Spectacolul de pe iarba de la Wimbledon este in toi si este deci normal ca mai toate pariurile din aceste zile sa fie concentrate pe meciurile de tenis de la Londra. In aceste conditii, va oferim biletul zilei de joi 23 iunie, cu cele mai bune cote de pe… more »

Biletul zilei 22 iunie

Pentru o zi de miez de luna iunie, in care in mod normal nu se intampla mare lucru, ziua de miercuri 22 iunie este una destul de interesanta pentru pariori, acestia avand la dispozitie numeroase meciuri de fotbal, dar si de tenis din care pot alege si po… more »

Campionatul European U21: Au mai ramas patru

Dupa o faza a grupelor extrem de spectaculoasa si deloc lipsita de surprize, Campionatul European de tineret din Danemarca se pregateste sa intre in faza semifinalelor. Careul de asi a fost stabilit, iar meciurile care vor decide finalistele vor avea loc… more »

Pariati pe Liga Mondiala la volei!

Voleiul este un sport care va poate aduce satisfactii importante la pariuri, mai ales in perioada verii, atunci cand meciurile de fotbal sunt mult mai rare decat de obicei. Liga Mondiala este una dintre cele mai importante competitii ale acestui sport, e… more »

Biletul zilei 12 iunie

Cu cele mai bune cote de la Gamebookers in spate, cu o oferta de pariuri mai degraba saraca, dar totusi decenta si cu multe statistici, analize si calcule la bord, va prezentam biletul zilei de duminica 12 iunie:1. Huracan-Velez Sarsfield fotbal, Argenti… more »

Biletul zilei 11 iunie

O noua zi de sambata, o noua zi plina de meciuri pentru pariorii impatimiti. Sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile in teorie. Pentru ca in practica sezonul s-a cam incheiat peste tot, au trecut si meciurile echipelor nationale, iar partidele care… more »

Biletul zilei 5 iunie

Cu toate ca oferta de pariuri este, ca sa fim eufemistici, una destul de saraca, ziua de duminica 5 iunie nu trebuie sa treaca pe langa pariorii care se respecta fara ca acestia sa joace. Iar daca nu reusiti sa gasiti o combinatie pe placul dumneavoastra… more »

:: Next >>