Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Sfaturi poker: cum sa joci sub presiune


Deprecated: Non-static method BlockCache::invalidate_key() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/items/model/_item.class.php on line 4810

Deprecated: Non-static method BlockCache::cacheproviderstore() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/_core/model/_blockcache.class.php on line 94

Deprecated: Non-static method BlockCache::invalidate_key() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/items/model/_item.class.php on line 4815

Deprecated: Non-static method BlockCache::cacheproviderstore() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/_core/model/_blockcache.class.php on line 94
Fie ca nu ti-ai vazut foarte bine de joc si ti-ai enervat adversarii de la masa prin mesaje pe chat, fie oponentii tai s-au aliat dintr-un motiv sau altul impotriva ta, fie ca pur si simplu ai ramas cu putine fise la masa, exista momente intr-un turneu… more »

Echilibru in Valencia ? Chelsea, īn Liga Campionilor

Īn grupa E a Ligii Campionilor se va juca miercuri Valencia ? Chelsea, īn etapa a doua din grupe. Īn prima etapă Chelsea a bătut pe Stamford Bridge pe Leverkusen cu 2-0 (goluri David Luiz și Juan Mata), iar Valencia a făcut un 0-0 ī… more »

Pariaza pe inaugurarea National Arena!

Stadionul National Arena, cel mai spectaculos stadion de fotbal care a existat vreodata in Romania, este gata, dar problema este ca nu prea are cine sa joace pe el. Argentinienii s-au dovedit extrem de neseriosi si ne-au lasat balta in chiar ultimul mome… more »

Jurnal pariuri Unibet. Concluzii si observatii finale

Dupa zece zile de pariuri incinse, zece zile in care am inregistrat mai multe suisuri si coborasuri decat ai inregistra  intr-o expeditie tur-retur pe Himalaya, zece zile in care m-am distrat, dar am si invatat multe lucruri, zece zile in care Unibet a f… more »

Toate pariurile duc la ? ROMA !

La Gamebookers aveti posibilitatea să cāştigaţi o excursie de două nopţi la Roma plus 1.000?, bani de buzunar, pentru a putea intra īn atmosfera marelui eveniment fotbalistic, finala Ligii Campionilor 2009. Pentru a cāştig… more »

Real Madrid - Villarreal derby in Primera Division

In Primera Division din Spania se joaca duminica 27 ianuarie 2008 meciul Real Madrid ? Villarreal. Meciul este un derby de clasament si este anuntat ca principalul meci al etapei numărul 21. Iata liniile de clasament ale echipelor : 1. Real Madrid… more »

Ati auzit de Jocurile Troiane din Bucuresti 2003 ?

Daca nu ati auzit niciodata de jocurile troiane de la Bucuresti din 2003, acum aveti ocazia de a vedea niste videoclipuri unice de la aceste evenimente ! Vezi http://www.footballwired.com/vids/ukrainians_weightlifters.html si http://www.footba… more »

All football bloopers in one funny video

Just added a very funny video that compiles all the funny football bloopers in one video on the song " Always look on the bright side of life ! " See it here : http://www.footballwired.com/vids/funniest_soccer_bloopers.html more »

Gol fantastic de Ronaldinho

Puteti vedea un gol fantastic marcat de Ronaldinho ieri in meciul Barcelona vs Chelsea http://www.footballwired.com/videos/ronaldinho_goal_2102.htm more »