Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Biletul zilei 9 aprilie

Iata cele mai interesante meciuri de pariat in aceasta sambata, precum si cotele oferite de Gamebookers:1. Tottenham-Stoke fotbal, Anglia, Premiership pronostic 1 cota 1,67Pentru Tottenham visul din Champions League a cam luat sfarsit dupa infr… more »

Pariuri sigure, mit sau realitate?

Multa lumea, pariori vechi sau mai noi, tipseri profesionisti sau chibiti de profesie care poate n-au pariat niciun leu in viata lor, vorbeste mai pe ascuns sau mai pe fata despre pariuri sigure. E adevarat, la fel de multa lume confunda aceste pariu… more »

Biletul zilei-12 martie

Zilele de weekend si mai ales zilele de sambata se pot dovedi de multe ori extrem de dificile si inselatoare pentru pariori, oferta bogata tentand pe multi ori sa joace mai multe meciuri decat le permite buzunarul, ori sa aleaga gresit cele mai bune pron… more »

Biletul zilei-11 martie

Fara vorbe goale, fara promisiuni pompoase, fara introduceri sforaitoare, iata combinatia zilei de pariuri de 11 martie, precum si cotele oferite de Gamebookers pentru aceste partide:1. Rennes-Marseille fotbal, Franta sub 2,5 goluri cota 1,55Un a… more »

Predictii-box

Galele importante de box, in care se vor pune la bataie titluri si centuri dintre cele mai stralucitoare, vor fi la ordinea zilei in viitoarele saptamani si luni. Impatimitii pariurilor sportive nu pot sta degeaba cu ocazia unor astfel de evenimente, asa… more »

Biletul zilei - 11 februarie

Ziua de vineri 11 februarie aduce pariorilor o oferta destul de saraca in evenimente sportive de prima mana. Cu toate acestea, cu putina atentie si pe baza unor mici analize, se pot gasi cateva partide pe care un impatimit al pariurilor sa poata juca. Ia… more »

Casa de pariuri Betclic

Vreau sa va prezint mai in detaliu casa de pariuri Betclick. Betclic ofera servicii de calitate de ani de zile atat in Romania cat si in strainatate. Betclick Limited este inregistrata in Malta, functioneaza in legalitate si este foarte apreciat mai ales… more »

Noutate de la Gamebookers

Gamebookers ofera jucatorilor care prefera pariurile combinate un instrument util, numit, Sure Bets. Acest instrument va permite sa alegeti pariuri combinate cu un singur click in functie de cota si sportul ales. De exemplu puteti alege doar pariurile cu… more »

Liga Campionilor - Etapa a doua- Programul de miercuri

Programul din Liga Campionilor de miercuri incepe de la ora 18.30 in Rusia unde Rubin Cazan intampina Barcelona. Echipele mari castiga cu greu meciurile din Rusia, indiferent ca joaca impotriva echipei CSKA Moscova, Zenit sau alta echipa. Nici catalanii… more »

Cote pentru meciul Urziceni - Dinamo

Ultima data cand s-a intalnit Urziceni cu Dinamo a fost un adevarat spectacol, s-au marcat 8 goluri. Daca vom vedea din nou un meci ca in martie pot spune ca fotbalul Ligii 1 debuteaza cu dreptul in aceasta saptamana.In momentul de fata Dinamo se afla pe… more »

:: Next >>