Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Sambata marilor derby-uri !

In afara de Inter - Juventus si de Chelsea ? Arsenal, prezentate pe larg pe blogul nostru mai jos, sambata se vor mai juca mai multe meciuri importante din campionatele puternice de fotbal din Europa. Mai jos prezentam pentru pasionatii de pariuri spor… more »

Fotbal Liga 1 etapa 2, meciurile de duminica si luni

Duminica 31 iulie si luni 1 august se disputa ultimele patru partide ale celei de-a doua etape a Ligii 1, partide pe care puteti paria in acest moment la Unibet.1. Astra-Vointa SibiuPloiestenii au dezamagit in prima runda, nereusind sa puna probleme cefe… more »

Liga 1 etapa 1, meciurile de duminica si luni

Dupa ce am trecut in revista partidele care se vor disputa in prima etapa a noului sezon din Liga 1 vineri si sambata, sa vedem ce pariuri va putem recomanda din oferta Unibet pentru meciurile de duminica 24 si respectiv luni 25 iulie.1. Ceahlaul-Panduri… more »

Fotbal Liga 1 etapa 1

Dupa numeroase framantari, retrogradari, dezafilieri, promovari surpriza si chiar meciuri de baraj pentru promovare, Liga 1 de fotbal este gata sa inceapa, prima etapa urmand a cuprinde meciuri intre 22 si 25 iulie. Tocmai din cauza ca partidele sunt ata… more »

Strategii pariuri: cat conteaza publicul?

Am tot vorbit de-a lungul timpului de factorii care pot influenta un pariu si de factorii care trebuie luati in considerare inainte de a plasa un pariu. Am vorbit asadar de valoarea echipelor, de miza partidei, de forma de moment, de absente si de linist… more »

Avancronica retur sferturi de finala Europa League

Turul sferturilor de finala din Europa League, a doua competitie europeana de fotbal ca importanta, a adus mult spectacol, multe goluri, dar destul de putin suspans pentru retur. In aceste conditii insa, a doua mansa a sferturilor se anunta chiar mai int… more »

Avancronica retur sferturi Champions League

Sferturile de finala Champions League si lupta e mai mare ca oricand pentru cele patru locuri din careul de asi al celei mai importante competitii europene intercluburi. Prima mansa s-a disputat deja, asa ca este vremea sa vedem cum vor sta lucrurile si… more »

Avancronica Bosnia-Romania

Nationala de fotbal a Romaniei isi joaca in acest sfarsit de saptamana una din ultimele carti ale calificarii la turneul final european din 2012. Astfel, dupa un debut catastrofal de preliminarii, cu doar doua puncte obtinute in trei meciuri, baietii lui… more »

Pariuri sigure, mit sau realitate?

Multa lumea, pariori vechi sau mai noi, tipseri profesionisti sau chibiti de profesie care poate n-au pariat niciun leu in viata lor, vorbeste mai pe ascuns sau mai pe fata despre pariuri sigure. E adevarat, la fel de multa lume confunda aceste pariu… more »

Pariu cu premiu de 1 Milion Ron

Cu o investitie de 1 Ron poti castiga, acum, 1 milion Ron. Oferta vine de la Gamebookers. Cu un bilet combo cu 20 de selectii poti castiga premiul cel mare, pus in castig de casa de pariuri, Gamebookers. Daca toate cele 20 de pariuri de ep acealsi bi… more »

:: Next >>